ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ 2024 3ου ΓΕΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ « ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ»

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης αλλά και με πολλά χαμόγελα και χειροκροτήματα  πραγματοποιήθηκε την Τρίτη  25 Ιουνίου 2024 στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας, η τελετή αποφοίτησης των μαθητών και των μαθητριών της Γ’ Λυκείου.

Αποχαιρετιστήριο λόγο απηύθυναν : η Διευθύντρια του σχολείου κ. Σαρκατζή Βασιλική, ο Πρόεδρος του Συλλογου Γονέων και κηδεμόνων  κ. Λυγάτσικας,  η κ. Κωσταρέλλου Δήμητρα εκ μέρους του Συλλογου Διδασκόντων, ο πρόεδρος του 15/μελους μαθητικού συμβουλίου  Γούσιος   Σπύρος  και η μαθήτρια Μουστάκα Ζωή εκ μέρους των μαθητών και μαθητριών του σχολείου.

Στη συνέχεια δόθηκαν  στους μαθητές και στις μαθήτριες    βεβαιώσεις συμμετοχής σε καινοτόμα προγράμματα, διαγωνισμούς  και σχολικά πρωταθλήματα  καθώς και  έπαινοι  στις πρωταθλήτριες Ελλάδος   Αργυρίου Θεοδώρα ( ελευθέρα πάλη ) και Ντάκου Εύα ( ορεινή ποδηλασία) στο Πανελληνιο Σχολικό Πρωτάθλημα.

Η Βραδιά ήταν ακόμα πιο συγκινητική γιατι αποχαιρετήσαμε έναν εξαιρετικό συνάδελφο, συνεργάτη, φίλο και Υποδιευθυντή του σχολείου μας, τον Νίκο Μπραζιτίκο. Για τον συνάδελφο λιγα λόγια από καρδιας είπαν η Διευθύντρια και ο Υποδιευθυντής  Ευθύμιος Αντάρης του Λυκείου.

Ακολούθησε μια  παρουσίαση με ανασκόπηση της σχολικης χρονιάς 2023-2024, και ένα  βιντεο αφιερωμένο στα παιδιά της Γ’ τάξης.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων Δρ. Αλέξανδρος Καπανιάρης.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων πρόσφερε στους παρευρισκομένους  εδέσματα  και κάλυψε το  μουσικοχορευτικό μέρος με τον Dj Στέργιο Μαγκούτη , ο οποίος είναι και γονέας μαθητών  του σχολείου.

Ο Σύλλογος διδασκόντων, η Διεύθυνση του Σχολείου και ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 3ου ΓΕΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ « ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ » εύχεται σε όλους επιτυχίες στους στόχους τους και καλοτάξιδες διαδρομές στο μεγάλο ταξίδι της ζωής…

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *