Τελετή Λήξης Σχολικού Έτους στο 5ο Γυμνάσιο Τρικάλων

Πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του   5ου Γυμνασίου  Τρικάλων εκδήλωση για τη λήξη του Σχολικού έτους και για την  αποφοίτηση των μαθητών/τριών  της Γ΄ τάξης. Στην τελετή τηρήθηκαν όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

 Η τελετή ξεκίνησε με σύντομα αποχαιρετιστήρια μηνύματα από τη Διευθύντρια του σχολείου κ. Σμιξιώτη, τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κ. Μπαντή και τη μαθήτρια Ραφαηλία Γκόντα, σημαιοφόρο του σχολείου.

Ακολούθησαν βραβεύσεις μαθητών και μαθητριών του σχολείου για τις διακρίσεις και συμμετοχές σε διαγωνισμούςφεστιβάλ, για τη διαγωγή τους, την κοινωνικοσυναισθηματική ανάπτυξή τους και άλλες δεξιότητες.

Εν συνεχεία μοιράστηκαν στους μαθητές/τριες της Γ΄τάξης αναμνηστικά δωράκια από το Σχολείο και από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με τραγούδια από τη χορωδία του σχολείου που διηύθυνε η μουσικός και μαέστρος κ. Ζάχου Κατερίνα και παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό του σχολείου υπό την καθοδήγηση της κ. Αργυροπούλου Ελένης. Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε όλα τα παιδιά (χορωδίας, χορευτικού) καθώς και τις καθηγήτριές τους για τα καταπληκτικά τραγούδια και χορούς που παρουσίασαν.

Συγχαίρουμε όλους τους μαθητές/τριες για την πρόοδό τους και τους ευχόμαστε να ανοίξουν τα φτερά τους και να πετάξουν ψηλά, να ζήσουν τα όνειρά τους με δύναμη και φαντασία, να προχωρούν με αυτοπεποίθηση αλλά χωρίς έπαρση, να λειτουργούν με αυτάρκεια χωρίς απληστία.

Επίσης συγχαίρουμε και ευχαριστούμε όλους τους εκπαιδευτικούς που συνεργάστηκαν, οργάνωσαν την εκδήλωση και πραγματοποιήθηκε με επιτυχία καθώς και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Γυμνασίου.

Τέλος ευχαριστούμε πολύ το Εργοστάσιο Γάλακτος Τρικάλων «ΤΡΙΚΚΗ», την μπισκοτοποιία «ΒΙΟΛΑΝΤΑ» και τα καταστήματα LIDL που με τις χορηγίες τους δρόσισαν και γλύκαναν τα παιδιά μας.

Καλό Καλοκαίρι σε όλους!

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *