Τα RobotExpertάκια διακρίθηκαν στον Βόλο!

Πλημμύρισε από τους μικρούς RobotExperts ο Βόλος το Σάββατο 1η Ιουνίου, στον Περιφερειακό Διαγωνισμό FLL Explore 2024. Στις όμορφες εγκαταστάσεις του 1ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Νέας Ιωνίας συγκεντρώθηκαν 22 ομάδες από όλη τη Θεσσαλία, με παιδιά ηλικίας έως 10 ετών, διασκέδασαν, χόρεψαν και παρουσίασαν τις δουλειές τους στους κριτές του διαγωνισμού και στο κοινό.


Η ακαδημία των RobotExperts συμμετείχε με
τρεις διαφορετικές ομάδες (Junior1, Junior2 και Junior 3) που δούλεψαν σκληρά το τελευταίο διάστημα και εντυπωσίασαν κριτές και κοινό με τα πρότζεκτ τους, τα οποία ασχολήθηκαν με τρόπους ενσωμάτωσης της τεχνολογίας και της τέχνης στα αγαπημένα τους χόμπι. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν παρουσίασαν έναν εντυπωσιακό τρόπο συνδυασμού κινηματογράφου και μουσικής, ένα τεχνολογικό εργαλείο που υποβοηθάει και εμπνέει την ενασχόληση με την ζωγραφική, αλλά και το πώς μπορεί η τεχνολογία να δώσει επιπλέον κίνητρα για να αγαπήσουν τα παιδιά ακόμα περισσότερο τις αθλητικές δραστηριότητες.

Στο τέλος έφτασε και η ώρα της βράβευσης, όπου οι ομάδες των RobotExperts κατέκτησαν το βραβείο του καλύτερου μοντέλου – κατασκευής, το βραβείο του καλύτερου προγραμματισμού και το βραβείο των θεμελιωδών αξιών του διαγωνισμού.

Με αυτόν τον τρόπο τελείωσε θεαματικά η φετινή χρονιά της Ακαδημίας, χρονιά γεμάτη επιτυχίες, ταξίδια και ανεπανάληπτες εμπειρίες.

Καλό καλοκαίρι λοιπόν και το ραντεβού ανανεώνεται για τον Σεπτέμβριο!

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *