Τα Εγκαίνια του νέου κτιρίου του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης

Παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης Κων/νου Σκρέκα και του Δημάρχου Πύλης

Κωνσταντίνου Μαράβα

 

Στα Εγκαίνια του νέου κτιρίου του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης όπου θα στεγάζονται τα γραφεία του Συλλόγου, παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υπουργός Ανάπτυξης  κ. Κωνσταντίνος Σκρέκας , ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας , ο Βουλευτής Τρικάλων κ. Αθανάσιος Λιούτας, ο Δήμαρχος Μουζακίου  κ. Θεοφάνης Στάθης και πολλοί δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και πολλοί παράγοντες του Ν. Τρικάλων.

Χαιρετισμό έκαναν ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αθανάσιος Μανούρας ο οποίος καλωσόρισε τους επισήμους και τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε το Υπουργό  κ. Σκρέκα, τον Δήμαρχο κ. Μαράβα το Πρόεδρο της  ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΕ. (Κατασκευαστική),  Για την συμβολή τους ούτως ώστε ο Σύλλογος μας να αποκτήσει δική του στέγη, καθώς και όλους τους χορηγούς που συνέβαλαν σε  την εκδήλωση.

Ο Υπουργός κ. Σκρέκας στην σύντομη ομιλία του τόνισε ότι δεν χρωστάτε τίποτα και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. που του  έδωσε την ευκαιρία να συμβάλει ως διαμεσολαβητής των αναγκών και των λύσεων του Συλλόγου.

Τέλος ο κ. Σκρέκας εξήρε το σημαντικό έργο που επιτελούν οι κυνηγοί με το χόμπι τους βοηθώντας την βιοποικιλότητα και την οικονομική ανάσα που δίνουν στις επιχειρήσεις της περιοχής, δηλώνοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και συνάδελφοί του Υπουργοί και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός θα είναι πάντα παρόντες στα προβλήματα των πολιτών για να πάει η Χώρα μπροστά.

Ο Δήμαρχο Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας στον σύντομο λόγο του εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί οι κυνηγοί απέκτησαν τον δικό τους χώρο και ο Δήμος Πύλης θα στέκεται πάντα αρωγός στις προσπάθειες του Συλλόγου.

Χαιρετισμό έκαναν επίσης ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Ντίνος Μπάρδας , ο Πρόεδρος της Ζ’ ΚΟΘ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελος Μπαλατσός  και ο Νομικός Σύμβουλος του Συλλόγου κ. Γεώργιος Μιζάκης.

Τιμητικές πλακέτες δόθηκαν εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου στον Υπουργό κ. Σκρέκα και στον Πρόεδρο της ΤΕΡΝΑ Α.Ε.

Τέλος προσφέρθηκε φιλοξενία σε όλους τους παρευρισκόμενους.

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *