Τέλος στο δράμα με τα Facebook, Messenger και Instagram – 7 ώρες ήταν εκτός λειτουργίας

Μετά από περίπου 7 ώρες εκτός λειτουργίας το “δράμα” των υπηρεσιών του Facebook έληξε. Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη περίοδος που έμειναν εκτός λειτουργίας στην ιστορία των κοινωνικών δικτύων, όπως επισημαίνεται από διάφορες πηγές. Λίγο μετά τη 1 η ώρα Ελλάδος τα Facebook, Instagram, Messenger και WhatsApp άρχιζαν να ζωντανεύουν και πάλι και να επανέρχονται σταδιακά οι λειτουργίες τους.
Κάπως έτσι έληξε ο παγκόσμιος συναγερμός που σήμανε στα social δίκτυα, καθώς τα #facebookdown και #instagramdown ήταν και είναι ακόμα trending στο Twitter, το μοναδικό δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο που οι χρήστες σύρρεαν ανά χιλιάδες για να μάθουν τι ακριβώς συνέβη.

Εδώ και αρκετή ώρα, δεκάδες χρήστες αναφέρουν προβλήματα με τη λειτουργία του Messenger, του Instagram, του WhatsApp και του Facebook γενικότερα. Συνολικά το δίκτυο της εταιρίας φαίνεται πως δε λειτουργεί σωστά, τουλάχιστον από τις 19:00 στη χώρα μας.

Aπό τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές οι σχετικές σελίδες δεν είναι καθόλου προσβάσιμες, ενώ από τα smartphone apps τα feeds δεν ανανεώνονται και οι συνομιλίες στο Messenger φαίνεται ότι δουλεύουν κανονικά, αλλά στην πραγματικότητα τα μηνύματα δε φτάνουν καθόλου.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις εκατοντάδες αναφορές προβλημάτων που έγιναν στην υπηρεσία Downdetector.

Πηγη unboxholics.com

χαλβάς Γούναρης
roz-panthiras-adv1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.