Σύλλογος Πολυτέκνων Τρικάλων : Εκλογές και Γενική Συνέλευση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Νομού Τρικάλων, σύμφωνα με το καταστατικό, διεξάγει Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση κατά την οποία θα λάβουν χώρα και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της εξελεγκτικής επιτροπής, καθώς και εκπροσώπου στην ΑΣΠΕ, με ημερομηνία διεξαγωγής την Τέταρτη 04 Μαΐου 2022 και ώρα 10 το πρωί, στο Γραφείο του Συλλόγου. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης θα είναι τα παρακάτω:

1. Παρουσίαση Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού έτους 2021.
2. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής οικ. έτους 2021.​​​​​                                       3. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την διενέργεια των εκλογών.  

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τα όργανα του Συλλόγου, μπορούν να υποβάλλουν αίτησηαυτοπροσώπως στο Γραφείο του Συλλόγου ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: sptrikal@otenet.gr , έως την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022.

Δικαίωμα συμμετοχής στις  εργασίες της εκλογικής Γενικής Συνέλευσης έχουν τα όλα τα μέλη του Συλλόγου  που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα.

Σε περίπτωση μη υπάρξεως απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί  οριστικά στις 11 Μαΐου2022 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10 το πρωί, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων  (Γαριβάλδη 8).

Το Διοικητικό Συμβούλιο

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *