Σχολίασαν τις τιμές των παιχνιδιών Παπαστεργίου και Αλεστά στην Λέσχη 97.6

Την έναρξη της ετήσιας εμποροπανήγυρης όπως και τις τιμές των παιχνιδιών σχολίασε στη Λέσχη 97,6  η αντιδήμαρχος Οικονομικών Σοφία Αλεστά:

« Το εισιτήριο στα πιο μεγάλα παιχνίδια θα είναι 5 ευρώ, πχ στη μπαλαρίνα. Τα μικρότερα, τα συγκρουόμενα συγκεκριμένα θα είναι στα 4 ευρώ, ενώ τα πιο παιδικά όπως το τρενάκι, θα είναι στα 3 ευρώ. Είναι οι τιμές που έθεσε η επιχειρηματίας, υποστηρίζοντας ότι έδωσε μεγάλο τίμημα για να μπει στο δικό μας παζάρι. Έχουμε ακούσει ότι σε άλλες πόλεις τα βάζει ακόμα πιο ακριβά, εγώ της ζήτησα πάντως να μην τις ανεβάσει άλλο.

Είναι όλα έτοιμα για σήμερα για την έναρξη, με όλες τις παράγκες στη θέση τους και αναμένουμε τους συμπολίτες μας.»

Το σχόλιο του για τις τιμές έκανε έπειτα και ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου, λέγοντας χαρακτηριστικά:

« Θεωρώ πως τα ρυθμίζει η αγορά τα θέματα αυτά με τις υψηλές τιμές. Το έχει ξανακάνει αυτό η συγκεκριμένη επιχειρηματίας, όμως αν δει ότι δεν δουλεύει, θα τις κατεβάσει τις τιμές.»

Με εισιτήριο μονής διαδρομής στο 1,5 ευρώ αρχίζει από σήμερα τα δρομολόγια προς την εμποροπανήγυρη και το τρενάκι του Αστικού Κτελ, όπως δήλωσε στη Λέσχη 97,6 ο πρόεδρος Τάκης Ιωάννου:

« Αρχίζει σήμερα και το τρενάκι του Αστικού Κτελ, από τις καινούργιες μας αφετηρίες, με διαδρομή από την Τσιτσάνη, έπειτα δεξιά στη Βενιζέλου και φτάνει ως τη γέφυρα των Καρυών.

Το εισιτήριο είναι 1,5 ευρώ για μονή διαδρομή μέχρι το παζάρι, και άλλο τόσο για την επιστροφή.

Αρχίζει στις 5 το απόγευμα τα δρομολόγια του, και σταματάει μετά τις 11 το βράδυ.»

 

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *