Συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς οι ετοιμασίες για το «7ο MTB TRIKALON vol 2»

Την ίδια μέρα στο πλαίσιο του ΜΤΒ ΤΡΙΚΆΛΩΝ θα διοργανωθεί και ο διεθνής αγώνας UCI – C3 ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ ELITE/U23. Επίσης θα δοθεί η ευκαιρία σε παιδιά δημοτικών και γυμνασίων να συμμετέχουν δωρεάν.

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων, την Κυριακή στις 30 Οκτωβρίου 2022 διοργανώνειστον λόφο προφήτη Ηλία (ζωολογικός κήπος Τρικάλων), διασυλλογικό Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας XCC με την ονομασία «7ο MTB TRIKALON #2».

Κάθε χρόνο  εδώ και 7 χρόνια ο Π.Σ. Τρικάλων διοργανώνει δύο αγώνες ορεινής ποδηλασίας κυρίως για τις μικρές αγωνιστικές κατηγορίες . Ο πρώτος γίνεται περίπου κάθε άνοιξη και ο δεύτερος κάθε φθινόπωρο. Το ΜΤΒ ΤΡΙΚΑΛΩΝ έγινε πλέων θεσμός και έτσι φέτος η  Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (ΕΟΠ) μας  πρότεινε να φιλοξενήσουμε και έναν διεθνή αγώνα εγκεκριμένο από την παγκόσμια ομοσπονδία (UCI). Ο αγώνας θα είναι 3ης κατηγορίας για τις μεγάλες κατηγορίες Ανδρών γυναικών (elite και U23).

Για ακόμη μια φορά και με την βοήθεια του Δήμου Τρικκαίων, αποφασίσαμε να δώσουμε την ευκαιρία συμμετοχής και σε παιδιά που δεν έχουν αγωνιστικό δελτίο ποδηλασίας. Έτσι κάθε μαθητής – μαθήτρια  Δημοτικού ή γυμνασίου θα έχει το δικαίωμα για συμμετοχής στον αγώνα ΜΤΒ εντελώς δωρεάν. Απαραίτητο για την συμμετοχή είναι το ποδηλατικό κράνος. Επίσης η παρουσία κηδεμόνα που θα δηλώνει ότι επιτρέπει την συμμετοχή στον αγώνα. Τα παιδιά δημοτικών και γυμνασίων θα αγωνιστούν σετρεις κατηγορίες. Α)1η,2η 3η τάξη δημοτικού, Β)4η, 5η, 6η τάξη δημοτικού και Γ) 1η 2η 3η γυμνασίου.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 30 Οκτωβρίου 2022, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ – ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ :

08:40’ – 10:40’ Διαδρομές ανοικτές για προπόνηση.

11:00’ ΜΤΒ XCC 1300m Μίνι μικρά (χρόνος 15’)

11:30’ ΜΤΒ XCC 1300m Μίνι μεγάλα(χρόνος 15’)

11:45’ έως 12:20’ Διαδρομές ανοικτές για προπόνηση.

12:00’ Αγώνας MTB: 1η 2η 3η τάξεις δημοτικών σχολείων (χρόνος 5’)

12:10’ Αγώνας MTB: 4η 5η 6η τάξεις δημοτικών σχολείων (χρόνος 5’)

12:20’ Αγώνας ΜΤΒ: 1η 2η 3η Γυμνασίου (χρόνος 10’)

12:30’ ΜΤΒ XCC 2250m Παμπαίδες (χρόνος 20’)

12:31’ ΜΤΒ XCC 2250m Παγκορασίδες (χρόνος 20’)

13:00’ ΜΤΒ XCC 2250m Παίδες (χρόνος 25’)

13:01’ ΜΤΒ XCC 2250m Κορασίδες (χρόνος 25’)

14:00’ ΑΓΩΝΑΣ UCI – C3 ΝΑΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ ELITE/U23

14:30’ Απονομές

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Κυκλική διαδρομή, αποτελούμενη από δασικούς δρόμους και μονοπάτια.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές – ποδηλάτες που ανήκουν στην δύναμη της Ε.Ο.Π. και έχουν Κάρτα υγείας και αγωνιστικό δελτίο για το 2022. Στον λαϊκό αγώνα ΟΠΕΝ δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο παιδιά δημοτικών σχολείων χωρίς αγωνιστικό δελτίο ΕΟΠ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για διευκόλυνση των διοργανωτών παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να χρησιμοποιήσουν την φόρμα δήλωσης συμμετοχής που στείλαμε και να δηλώσουν συμμετοχή στο email:podilasiatrikalon@yahoo.gr μέχρι την Παρασκευή 28/10/2022.

Τα παιδιά δημοτικών και γυμνασίων που θέλουν να συμμετέχουν στους αγώνες ΟΠΕΝ μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο παραπάνω email ή στην γραμματεία (με υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα) μέχρι και 30’ λεπτά πριν την εκκίνηση του αγώνα.

 

Ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών που στηρίζουν και βοηθάνε τα παιδιά τους  να ακολουθήσουν αυτό το δύσκολο  και επίπονο άθλημα. Με αυτό τον τρόπο βοηθάνε έμμεσα και όλη την ομάδα.   

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της ομάδας μας, αφού μέσα από την οικονομική τους στήριξη μπορούμε και συνεχίζουμε την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην πόλη μας.:   

 

   Μεγάλοι χορηγοί:

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (Ποδηλατικό Κατάστημα Λάρισας)

ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΕΛΙΝ (αφοί Κουτσιβέτα)

ΚΗΠΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ (ΚΟΙΝ.ΣΕΠ ΤΡΙΚΑΛΩΝ)

ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ (Αγροτικά μηχανήματα & εργαλεία)  

ΩΜΕΓΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ  (Ζάππα 12 Τρίκαλα)

  Μικροί χορηγοί:

PROMIST (Ασφάλειες)

ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Ολυμπιονίκης Ποδηλασίας)

3G (Ψηφιακές Εκτυπώσεις)

LA FARM (Γαλακτοκομικά)

ΤΣΙΟΥΤΣΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Φαρμακείο) 

FAME Lab  (Εργαστήριο Περιβαλλοντικής Φυσιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Μεταπτυχιακού προγράμματος του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων Εφαρμοσμένη Κινησιολογία στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας).

Αν θέλεις να ασχοληθείς με ένα από τα ομορφότερα αθλήματα στον κόσμο, αν σου αρέσει να γυμνάζεσαι μέσα στην φύση, αν σου αρέσει η οδήγηση σε ποδηλατικά μονοπάτια, τότε τα μόνα  πράγματα που θα χρειαστείς είναι ένα κράνος  το ποδήλατό σου και όρεξη για πολλές βόλτες. 

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας: 

Καράτζιος Γιώργος (6975752403) 

Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306). 

Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.  

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε και να μάθετε πληροφορίες για εμάς:  

Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/ 

Instagram: https://www.instagram.com/pstrikalon/  

Email: podilasiatrikalon@yahoo.gr    

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην παρουσίαση της ομάδας: https://sway.office.com/tShgih5DRfJgMtYh 

 

 

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *