Συνεχίζονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας τα έργα αποκατάστασης και ενίσχυσης των αναχωμάτων του Πάμισου ποταμού στο τμήμα Γελάνθη -Μουζάκι

Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες για την αποκατάσταση και ενίσχυση των αναχωμάτων του Πάμισου ποταμού στο τμήμα από τον οικισμό της Γελάνθης μέχρι το Μουζάκι. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 350.000 ευρώ, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και περιλαμβάνει καθαρισμό της κοίτης,  ενίσχυση και προστασία πρανών με συρματοκιβώτια.

«Σε μια  δύσκολη στιγμή για την κοινωνία και την οικονομία, λόγω των αυξήσεων στο ενεργειακό κόστος αλλά και στις τιμές των υλικών,  συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε, να χρηματοδοτούμε και να  κατασκευάζουμε χρήσιμα έργα σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής και της κλιματικής αλλαγής. Έχουμε σε εξέλιξη ένα μεγάλο πρόγραμμα αντιπλημμυρικών έργων που στοχεύουν στη μετρίαση των πλημμυρικών φαινομένων και την προστασία ανθρώπων, αγαθών και υποδομών» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *