Συνεχίζονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι επιχειρήσεις για καθαρισμό δρόμων-ρεμάτων-ποταμών

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις των συνεργείων της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας σε όλο το οδικό δίκτυο, τον καθαρισμό ποταμών και την ενίσχυση αναχωμάτων.

Και σήμερα Δευτέρα, οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας, με όλα τα διαθέσιμα μηχανήματα επιχειρούν παντού, συνεχίζοντας τα αντιπλημμυρικά έργα και τις εργασίες αποκατάστασης της προσβασιμότητας σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Θεσσαλίας.

Π .Ε Λάρισας: Επισκευή αναχώματος στον Τιταρήσιο στη Ροδιά, καθαρισμό τάφρου στο Αρμένιο, καθαρισμός κοίτης στο ρέμα Καναρά στο Αργυροπούλι, επισκευή αναχώματος στο ρέμα Γκουσμπασανιώτη στον Πλατύκαμπο, κ.α.

Π .Ε. Μαγνησίας: Συνεργεία με πάνω από 30 μηχανήματα συνεχίζουν τον καθαρισμό του Κραυσίδωνα στην πόλη του Βόλου.

Π.Ε. Καρδίτσας: Η εκτέλεση εργασιών στο οδικό δίκτυο ΠΕ Καρδίτσας εστίασαν στην επέμβαση συντήρησης οδού στο Φανάρι και στο Λουτρό, ενώ οι θέσεις εκτέλεσης  εργασιών  στα αναχώματα αφορούσαν τους ποταμούς «Καλέντζη» (Μακρυχώρι), «Ιταλικός» (Βλοχός και Μεταμόρφωση), εκτροπή του «Ιταλικού» σε Καλέντζη» (Μεταμόρφωση), επέμβαση- καθαρισμός  ποταμού  «Καράμπαλης», θέση Μαυρίκα και «Κακάρα» στη θέση «Λεοντάρι».

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *