ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΕΝΟΨΗ ΤΗΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Σύσκεψη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων  με τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και του προέδρου της e-trikala κ.  Γιάννη Κωτούλα πραγματοποιήθηκεστα γραφεία του Συλλόγου ενόψει της εορταστικής περιόδου, με τη συμμετοχή και των μελών της επιτροπής εκδηλώσεων των εμπόρων.

Για ακόμη μια φορά επιβεβαιώθηκε το καλόεπίπεδο συνεργασίας μεταξύ Δημοτικής Αρχής και Εμπορικού Συλλόγου καθώς κοινός στόχος των δυο είναι η εύρυθμη λειτουργία της αγοράς.

Ο Δήμαρχος και ο πρόεδρος της etrikalaενημέρωσαν τα μέλη του Δ.Σ. για την πορεία προετοιμασίας του «Μύλου των Ξωτικών» και τις δράσεις που σχεδιάζονται με στόχο τη σύνδεση της πόλης και της αγοράς με το μεγάλο γεγονός των Χριστουγέννων.

Ο πρόεδρος του ΕΣΤ Χρήστος Μπλουγούρας, εστίασε στην ανάγκη να υπάρξει περισσότερη διάδραση μεταξύ των τοπικών επιχειρήσεων και του «Μύλου» με ενέργειες και εκδηλώσεις που θα έχουν αναφορά στην αγορά της πόλης. Από τους συναδέλφους υπογραμμίστηκε ότι θα πρέπει να συνταχθεί ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε σημεία εμπορικού ενδιαφέροντος ενώ έγινε αναφορά σε συνεργασία επιχειρήσεων – Δήμου για περισσότερο και ομορφότερο στολισμό.

Συμφωνήθηκε από κοινού να υπάρχει στενή και συνεχή συνεργασία τις επόμενες ημέρες ώστε να καθοριστούν και οι επιπλέον δράσεις. Σε αυτή την κατεύθυνση ο Εμπορικός Σύλλογος θα ενημερώσει τις τοπικές επιχειρήσεις ώστε να συμμετέχουν ενεργά στην μεγάλη γιορτή που θα «φωτίσει» την πόλη μας σε δύσκολους και «σκοτεινούς» καιρούς.

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *