Συνεργασία Χρήστου Μιχαλάκη με την Διοίκηση της Πυροσβεστικής

Την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος στη Θεσσαλία και το Ν. Τρικάλων, υποδέχθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Περιφερειακή Ενότητα ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.

Στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη βρέθηκε ο Διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών (ΠΕ.Π.Υ.Δ) Θεσσαλίας Αρχιπύραρχος Νικόλαος Μητσιογιάννης, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Τρικάλων ΠύραρχοςΕυάγγελος Τσιορλίδας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμπάκας Βασίλειος Παπαγεωργίου και ο Υπασπιστής του Διοικητή Θεσσαλίας ΕπιπύραρχοςΧρήστος Αντωνίου.

Παρά το εθιμοτυπικό της συνάντησης, βρέθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν θέματα που άπτονται τηςπρόληψης, της πυρόσβεσης και της πολιτικής προστασίας, με τον Χρήστο Μιχαλάκη να επισημαίνει το εξαιρετικό επίπεδο συνεργασίας των δύο πλευρών. «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Κώστας Αγοραστός βρίσκονται ενεργά στο πλευρό του πυροσβεστικού σώματος, ενισχύοντας ουσιαστικά το δύσκολο έργο τους. Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για την συνεργασία Πυροσβεστικής – Π.Ε. Τρικάλων, το άριστο επίπεδο της οποίας θέλουμε να συνεχίσουμε προς όφελος της κοινωνίας και των πολιτών», σημείωσε χαρακτηριστικά.

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *