Συνεργασία Σακκά – Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων για συνέχιση παροχής βελτιωμένων υπηρεσιών

Τα σημαντικά θέματα των άμεσων συνεργατών, των δημοτικών υπαλλήλων, συζήτησε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς με το Δ.Σ. του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρόντων όλων των μελών του Συμβουλίου με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Βαγγ. Κωστίκα. Η συζήτηση περιστράφηκε στα τρέχοντα και σημαντικά ζητήματα, όπως η ανάγκη στελέχωσης με προσωπικό και το καθεστώς των συμβασιούχων, ζητήματα που απασχολούν όλους τους ΟΤΑ της χώρας.
Ο κ. Σακκάς τόνισε ότι όλα τα βασικά θέματα, καθώς και τα ειδικά ζητήματα κατά τομέα, αποτελούν μέλημα της δημοτικής αρχής, με στόχο τη συνεργασία προς όφελος των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες.
Σημείωσε, ακόμη, πως η συνεργασία θα είναι διαρκής και ότι τα ειδικότερα ζητήματα συζητούνται ήδη σε συναντήσεις που πραγματοποιεί στους κατά τόπους χώρους εργασίας.
Στη συνάντηση εκ μέρους του Συλλόγου μετείχαν επίσης οι κ.κ. Θοδωρής Σιακαβάρας αντιπρόεδρος, Φανή Χασιώτη γραμματέας, Νίκος Βαΐου ταμίας, ΜαριλέναΑλμπάνη, Θανάσης Τζιατζιάς, Νίκος Σίττας μέλη.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *