Συνδικάτα-Σωματεία- Φορείς του μαζικού κινήματος του Νομού μας δίνουν το «παρών» στο Συλλαλητήριο των αγροτών Δευτέρα 14 Φλεβάρη στις 11:00π.μ.

Είμαστε όλοι στο πλευρό με τους  βιοπαλαιστές  αγρότες, στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά τους!

Είμαστε στο πλευρό σας, στον αγώνα που δίνεται για να μείνετε στον τόπο σας, Να συνεχίσετε να καλλιεργείται τη γή σας, να κάνετε το χώμα χρυσάφι!  

Στέλνουμε μήνυμα αγωνιστικής συμπαράστασης στους βιοπαλαιστές αγρότες της περιοχής μας   και όλης της Θεσσαλίας που  συνεχίζουν και κλιμακώνουν τον αγώνα για την επιβίωσή τους, για να μείνουν στον τόπο τους.

Η ψήφισε του  νέου  «αναπτυξιακού» νόμου, από την  κυβέρνηση της Ν.Δ. πριμοδοτεί με δισεκατομμύρια ευρώ την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, ενώ αφήνει στο έλεος της «ατομικής ευθύνης» την επιβίωση των αγροτών, το δικαίωμα στην υγεία, το δημόσιο σύστημα παιδείας.

Αφήνει στο έλεος της ακρίβειας τους παραγωγούς, τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τις οικογένειές μας, ενώ ασκεί αυστηρή προστασία σε τράπεζες, βιομήχανους και μεγαλέμπορους.

Κράτος και η κυβέρνηση απέδειξαν ότι είναι πανέτοιμοι να «αντιμετωπίσουν» τις δυναμικές κινητοποιήσεις των αγροτών και εργατών με δυνάμεις καταστολής, αλλά δεν είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις φονικές πλημμύρες, τις καταστροφικές πυρκαγιές, μέτρα προστασίας από τους σεισμούς και να στηρίξουν το δημόσιο σύστημα υγείας.

Ο αγώνας το αγροτών είναι και δικός μας αγώνας. Παλεύουν για να παραμείνουν στα χωράφια τους, να μπορέσουν εξασφαλίσουν αξιοπρεπή διαβίωση για αυτούς και τις οικογένειές τους. Δείχνουν τον δρόμο του ανυποχώρητου αγώνα απέναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων που τσακίζουν την ζωή μας για τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων.

Γιατί γνωρίζουμε ότι ό,τι έχει κερδηθεί κερδήθηκε στον δρόμο και μέσα από τους αγώνες μας.

 

Οι διαχρονικοί αγώνες των αγροτών απέναντι στις πολιτικές όλων των κυβερνήσεων, της Ε.Ε. και της Κ.Α.Π. έχουν αποδείξει ότι οι αγώνες μπορούν να έχουν αποτέλεσμα!

Στηρίζουμε τα αιτήματα των μικρομεσαίων αγροτών για:

Μείωση του κόστους παραγωγής . Άμεσα έργα με ολοκληρωμένο σχεδιασμό για προστασία της παραγωγής και της ζωής από φυσικές καταστροφές.
Εξόφληση του συνόλου των αποζημιώσεων στο 100% με κρατική χρηματοδότηση.
Σύνδεση της επιδότησης με την παραγωγή και με το ζωικό κεφάλαιο.
Κατώτατες εγγυημένες τιμές που θα καλύπτουν το κόστος παραγωγής και θα εξασφαλίζουν εισόδημα επιβίωσης στον αγρότη και προσιτές τιμές προϊόντων στη λαϊκή κατανάλωση.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τον λαό της πόλης μας να πάρουν μαζικά μέρος στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στις 14 φλεβαρη 11:00 το πρωί.

Ο αγώνας επιβίωσης που δίνουν είναι αγώνας κάθε απλού ανθρώπου!

Να σταθούμε  δίπλα τους , υψώνοντας το ανάστημά μας !

Ο κοινός αγώνας είναι η δύναμή μας!  Όλοι στην συγκέντρωση!

Τα Συνδικάτα-Σωματεία & Σύλλογοι μαζικών Φορέων Ν. Τρικάλων

¨Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών¨

Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων.

Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

Πανελλήνιο Παράρτημα Μουσικών

Ομοσπονδία αγροτικών συλλόγων «Η Άνοιξη»

Συνταξιούχοι Ι.Κ.Α.

Ένωση Γιατρών Νοσοκομείου & Κ.Υ.  Ν. Τρικάλων

Σύλλογος Γυναικών (μέλος της ΟΓΕ)

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ Εργαζομένων Νοσοκομείου.

ΕΒΕ Καλαμπάκας

Ομάδα Γυναικών Καλαμπάκας(μέλος ΟΓΕ)

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *