ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Συνάντηση συνεργασίας για την οργάνωση μαθημάτων Ελληνικής γλώσσας για μετανάστες, πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων.

Μέσα σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, συζητήθηκε η έναρξη συνεργασίας μεταξύ της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων και του Κέντρου Ένταξης Μεταναστών προκειμένου να οργανωθούν μαθήματα Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού από εθελοντές εκπαιδευτικούς προς ενήλικες μετανάστες/τριες. Σκοπός των μαθημάτων είναι η ευκολότερη ένταξη στην αγορά εργασίας και η επιτυχία στις εξετάσεις Πολιτογράφησης.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με κοινή υπόσχεση να συνεχιστεί η στενή συνεργασία όλων των φορέων προγραμματίζοντας επόμενες συναντήσεις και δράσεις.

Παραβρέθηκαν ο Διευθυντής της ΔΙ.Π.Ε. Τρικάλων κ. Χρήστος Τρικάλης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας κ. Δήμητρα Νάτσινα, τα μέλη του Κέντρου Ένταξης  Μεταναστών του Δήμου Τρικκαίων κ. Ευαγγελία Μπακαρού (Κοινωνική Λειτουργός), κ. Ευγενία Γαλανάκη (Νομικός), κ. Αχμέτ Φεράς(Διαπολιτισμικός Μεσολαβητής) και οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης κ. Βασίλειος Κωτούλας, κ. Ιωάννης Ζορμπάς, κ. Βασίλειος Νάστος και η κ. Δήμητρα Παπανδρέου Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής και Ενταξιακής Εκπαίδευσης.

Από τη ΔΙ.Π.Ε. Τρικάλων

1

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *