Συνέντευξη Χατζηγάκη εφ’ όλης της ύλης

 

Ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης τόνισε πως η Καλαμπάκα έχει τρομακτικές δυνατότητες ανάπτυξης του Τουριστικού κλάδου σε συνέντευξή του στο Ράδιο Σταγών. Ο υποψήφιος Βουλευτής διαθέτει μεγάλη τεχνογνωσία εργαζόμενος σε κορυφαίες εταιρείες του ιδιωτικού τομέα, έχει σχέδιο και προτάσεις κοστολογημένες τις οποίες θέλει να αξιοποιήσει και να προωθήσει από θέση ευθύνης μετά τις εκλογές.

Έχοντας επιπλέον εντοπίσει πως το μεγαλύτερο πρόβλημα της περιοχής είναι η ερημοποίηση των χωριών ο υποψήφιος Βουλευτής δήλωσε πως η μόνη λύση είναι η αναβάθμιση των επενδύσεων που φέρουν περαιτέρω ανάπτυξη και κυρίως θα κρατήσουν τους νέους μας στον τόπο μας. Αυτό είναι και το μεγάλο του στοίχημα δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης.

“Η διαφορά μου με τους άλλους πολιτικούς είναι πως σε κάθε ομιλία μου ακολουθεί διάλογος με τους πολίτες που μπορεί να διαρκέσει έως και δίωρο” συνέχισε ο υποψήφιος Βουλευτής “γεγονός που το χαίρομαι καθώς αντλούνται χρήσιμα συμπεράσματα ακόμη και με τον αντίλογο”.

Δήλωσε επιπλέον πως είναι εξαιρετικά αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου καθώς η διαφορά με τις προηγούμενες εκλογές (όταν πρωτοπολιτεύθηκε και ακόμη ο κόσμος δεν τον ήξερε) είναι τεράστια: “Τώρα, μετά από τέσσερα χρόνια που γύρισα το νομό Τρικάλων από άκρη σε άκρη πολλές φορές, οι πολίτες με γνώρισαν και με εμπιστεύονται”.

Συνολικότερα ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης κάλεσε τους πολίτες να κάνουν σύγκριση και όχι σύγκρουση, να επιλέξουν τον εκσυγχρονισμό και όχι την οπισθοδρόμηση και δήλωσε πεπεισμένος πως ο δρόμος που χάραξε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με άμεσες επενδύσεις 12 δισ. και χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, θα συνεχισθεί απρόσκοπτα με την εκλογική νίκη στις 21 Μαΐου.

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *