Συνάντηση Χρήστου Μιχαλάκη με τη Διοίκηση του Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφολογίας

Στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης ο Πρόεδρος του Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καθηγητής κ. Θανάσης Μανούρας και η Αναπληρώτρια Πρόεδρος, αναπληρώτρια Καθηγήτρια, κ. Ρένα Κωστή.

Η επίσκεψη μπορεί να είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, αλλά κατά τη διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε τέθηκαν επί τάπητος ουσιαστικά θέματα που αφορούν την γενικότερη λειτουργία του, ενώ τονίστηκε και από τις δύο πλευρές η πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει και η οποία θα συνεχιστεί και θα εντατικοποιηθεί.

Μετά τη συνάντηση ο Χρήστος Μιχαλάκης τόνισε πως «είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τον Πρόεδρο και την Αντιπρόεδρο του Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφολογίας για την λειτουργία του και να επιβεβαιώσουμε την άριστη συνεργασία μας. Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας και Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων στεκόμαστε στο πλευρό του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και στηρίζουμε ουσιαστικά το εκπαιδευτικό του έργο. Βρισκόμαστε δίπλα στις Διοικήσεις, τον φοιτητικό κόσμο και το εκπαιδευτικό προσωπικό των Τμημάτων, αναγνωρίζοντας το ρόλο που διαδραματίζουν για την επόμενη μέρα της χώρας.

Το Τμήμα Διαιτολογίας και Διατροφολογίας παρά το σύντομο της λειτουργίας του, αφού ιδρύθηκε το 2019, έχει καταφέρει να έχει ενεργό και διαδραστικό ρόλο με την πόλη και το Νομό, αφού έχει διοργανώσει και συμμετέχει σε δράσεις που αφορούν το γνωστικό του αντικείμενο, ενώ αναπτύσσει συνεχώς τις συνεργασίες του σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο. Είμαι βέβαιος, πως αυτό το «δέσιμο» με την τοπική κοινωνία θα γίνεται όλο και πιο έντονο όλο και πιο δημιουργικό. Όπως είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσει να βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των υποψηφίων, καθώς πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρο επιστημονικά και κοινωνικά τομέα.

Στο σημαντικό έργο που γίνεται στο Τμήμα, τόσο ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, όσο και εγώ προσωπικά, θα σταθούμε αρωγοί, και θα συνδράμουμε με κάθε τρόπο στις προσπάθειές του».

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *