Συνάντηση του Προέδρου του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων με τον Αστυνομικό Διευθυντή Τρικάλων

Εθιμοτυπική συνάντηση πραγματοποίησε την Τρίτη 7.12.2021, ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος και Πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων κ. Αθανάσιος Γ. Δημητρίου  με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων κ Στέργιο Νίντο. Τον Πρόεδρο συνόδευε ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου κ. Νικόλαος Χλωρός.
Ο κ. Νίντος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «η αστυνομία τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει εξωστρέφεια, δυναμική και έχει γίνει ένα με την κοινωνία. Πέρα από την αποστολή της, που είναι η υπεράσπιση της έννομης τάξης  βοηθά την κοινωνία και συνεργαζόμενος με αυτή και τους τοπικούς φορείς, συνδράμει στο να βελτιώσει γενικότερα τις συνθήκες διαβίωσης στην περιοχή.»
Ο Πρόεδρος των Ιεροψαλτών ευχαρίστησε τον Αστυνομικό Διευθυντή για την αμέριστη στήριξη  του στο πρόσφατο 1ο  Διεθνές Συνέδριο της Ιεροψαλτικής Κοινότητας που πραγματοποιήθηκε στις 3  με 6 Νοεμβρίου 2021 στην πόλη των Τρικάλων.
και προσέφερε στον Αστυνομικό Διευθυντή τον «Έπαινο» της Ομοσπονδίας μετά του Αναμνηστικού Μεταλλίου του  1ου Διεθνούς Ιεροψαλτικού Συνεδρίου. Από την πλευρά του ο Αστυνομικός Διευθυντής απένειμε στο Σωματείο Τιμητική Πλακέτα με το έμβλημα της Ελληνικής Αστυνομίας
χαλβάς Γούναρης
roz-panthiras-adv1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.