Συνάντηση του Δημάρχου του Δήμου Μετεώρων με φορείς της Τ.Κ Βασιλικής και του τοπικού Συμβουλίου

Σε προγραμματισμένη συνάντηση παρευρέθηκαν σήμερα στο Δημαρχιακό Μέγαρο με τον Δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρο  Αλέκο,  ο πρόεδρος της Τ.Κ Βασιλικής κ. Βλαχοδήμος Απόστολος  με τα μέλη του  τοπικού συμβουλίου , κα Κολώνα Βάϊα,  κ. Καραγιάννης  Αλέξανδρος  και κ. Μαργέλος Στέργιος, ο Πρόεδρος  του συνεταιρισμού Βασιλικής κ. Πανάγος Παναγιώτης  και ο Αντιπρόεδρος  του Τ.Ο.Ε.ΒΒασιλικής κ. Καραγιάννης Ευάγγελος. Επίσης,  στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος έργων κ. Θώμος Γεώργιος και οι αντιδήμαρχοι κ. Κόττης Δημήτριος και κ.  Λύπας Δημήτριος.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε αιτήματα και επιμέρους προβλήματα που δημιουργούνται με την κατασκευή της Ε65 στην περιοχή της Βασιλικής.

Ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος   Αλέκος , όντας γνώστης των περισσοτέρων δυσκολιών που παρουσιάστηκαν και προκύπτουν με την έναρξη και την συνέχιση των εργασιών της κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου της Ε65, ενημέρωσε όλους τους παρευρισκόμενους φορείς στην συνάντηση,  ότι όλοι οι αρμόδιοι  του Δήμου Μετεώρων αιρετοί, υπηρεσιακοί παράγοντες αλλά και ο ίδιος προσωπικά έχουν μεριμνήσει  μιλώντας  και ενημερώνοντας την κατασκευάστρια εταιρία αλλά και τους αρμόδιους φορείς ( Υπουργείο Υποδομών ) για την άμεση εξεύρεση λύσεων .

Ο Δήμαρχος  δεσμεύτηκε στους παρευρισκομένους, πως οποιαδήποτε επιπλέον παρέμβαση θα χρειαστεί να γίνει ,θα μεριμνήσει ο ίδιος προσωπικά γνωστοποιώντας τα τυχόν προβλήματα και ζητώντας την  λύση αυτών,  από όλους τους υπεύθυνους του έργου,  όχι μόνο για την περιοχή της Βασιλικής αλλά και για όλο το Δήμο Μετεώρων που κατασκευάζεται ο αυτοκινητόδρομος Ε65.

Είναι σαφές ότι  ο Δήμος Μετεώρων όπου  μπορεί να δώσει λύσεις με δικά του μέσα ( μηχανήματα και έμψυχο δυναμικό ) θα παρέμβει σε συνεργασία με τους προέδρους και τα τοπικά συμβούλια και όλους τους φορείς των τοπικών κοινωνιών.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *