Συνάντηση του Δημάρχου του Δήμου Μετεώρων Θεόδωρου Γ. Αλέκου με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο Β’

Συνάντηση σε εγκάρδιο κλίμα είχε χθες ο Δήμαρχος Μετεώρων Θεόδωρος  Γ.Αλέκος με τον Αρχιεπίσκοπο κ.κ Ιερώνυμο στο γραφείο του Αρχιεπισκοπικού Μεγάρου. Τα διαδικαστικά της επικείμενης συνάντησης διευθετήθηκαν με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου ΜητροπολίτηΣταγών και Μετεώρων κ.κ Θεόκλητου έπειτα από σχετική ενημέρωση που προηγήθηκε απότην πλευρά του Δημάρχου Μετεώρων κ. Θεόδωρου Αλέκου.

Το θέμα της συνάντησης αφορούσε την αδόμητη ζώνη Καλαμπάκας – Καστρακίου, ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλανίζει την τοπική κοινωνία, που με σωστό προγραμματισμό, συνεννόηση όλων των πλευρών και με την βοήθεια του Αρχιεπισκόπου, ο Δήμαρχος είναι βέβαιος πως μπορεί να βρεθεί λύση.

Από την πλευρά του ο κ.κ Ιερώνυμος ζήτησε από τον Δήμαρχο να του αποσταλεί πλήρης ενημερωτικός φάκελος τον οποίο θα μελετήσει, βοηθώντας παράλληλα ώστε να βρεθεί η βέλτιστη δυνατή λύση.

Στο πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος  προσκάλεσε τον Αρχιεπίσκοπο κ.κ Ιερώνυμοστην πόλη της Καλαμπάκας, γεγονός που θα ήταν μεγάλη τιμή για τον ίδιο και την περιοχή μας.

Παρών στην συνάντηση ήταν και ο αντιδήμαρχος τεχνικών Έργων και Πολιτισμού κ. Γεώργιος Θώμος.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *