Συνάντηση με μέλη του Π.Σ. Πετρωτού «Άγιος Γεώργιος» είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων

Χρ. Μιχαλάκης: Είμαστε δίπλα στους Πολιτιστικούς Συλλόγους του κάμπου

 

Συνάντηση με μέλη του Π.Σ. Πετρωτού «Άγιος Γεώργιος» είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων

 

Συνάντηση με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετρωτού «Άγιος Γεώργιος» είχε το πρωί της Παρασκευής στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντίνος Αλεξίου και ο Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Αθανασίου, οι οποίοι και ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη για τις δράσεις που έχει υλοποιήσει ο Σύλλογος το τελευταίο διάστημα, αλλά και τον προγραμματισμό που γίνεται για το άμεσο μέλλον. Παράλληλα ευχαρίστησαν την Περιφέρεια για την σταθερή συνδρομή στις προσπάθειες του Συλλόγου,αλλά και του χωριού γενικότερα, κάτι που έρχεται ως απόρροια της άψογης συνεργασίας που υπάρχει.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης στάθηκε στις πολύμορφες πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο Σύλλογος, με ιδιαίτερα θετικό αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία του Πετρωτού, ενώ επισήμανε πως «βρισκόμαστε στο πλευρό των Πολιτιστικών Συλλόγων του κάμπου, στηρίζοντας το αξιέπαινο έργο τους, τόσο σε επίπεδο πολιτιστικών δράσεων, όσο και σε γενικότερες παρεμβάσεις προς όφελος των τοπικών κοινωνιών. Με την σταθερή και ουσιαστική συνδρομή του Κώστα Αγοραστού, βρισκόμαστε δίπλα στα χωριά μας και τους ανθρώπους τους, με τους τοπικούς Πολιτιστικούς Συλλόγους, να αποτελούν βήμα πολιτισμού, αλληλεγγύης, κοινωνικής διάδρασης και διατήρησης της παράδοσης και της ιστορίας του τόπου μας».

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *