Συνάντηση Εργασίας με τα Μέλη των Επιτροπών Διεπιστημονικής Υποστήριξης (Ε.Δ.Υ.) των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων

Σήμερα, Τετάρτη 10 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων μια συνάντηση εργασίας με τα μέλη των Επιτροπών Διεπιστημονικής Υποστήριξης (Ε.Δ.Υ.) των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων. Η συνάντηση οργανώθηκε από το Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.) Τρικάλων, υπό την επιμέλεια του Προϊσταμένου, κ. Απόστολου Σπαθή.
  Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν στο καθηκοντολόγιο των Ε.Δ.Υ., στις εκθέσεις πεπραγμένων τους, στις διαδικασίες παραπομπής μαθητών για αξιολόγηση από το ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. καθώς και ζητήματα συνεργασίας και γενικότερης ανάπτυξης και προαγωγής της Ειδικής Αγωγής.
Εισηγητές στη συνάντηση εργασίας, εκτός από τον κ. Απόστολο Σπαθή, ήταν οι:
κα. Μαρία Κοκώνη, ΠΕ71
κα. Μαρίνα Ίτσιου, ΠΕ02
κα. Μαρία Κρομμύδα, ΠΕ71
κα. Γεωργία Καραγεώργου ΠΕ71.

Η συνάντηση χαρακτηρίστηκε από μεγάλη συμμετοχή των μελών των Ε.Δ.Υ., γεγονός που αποδεικνύει το έντονο ενδιαφέρον και την αφοσίωσή τους στα θέματα Ειδικής Αγωγής. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήσεις, να συμμετέχουν ενεργά στη συζήτηση και να ζητήσουν διευκρινήσεις για διάφοραζητήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή τους εργασία.
  Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των Ε.Δ.Υ. και του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., με κοινό στόχο την προαγωγή της Ειδικής Αγωγής και την εξασφάλιση ίσων ευκαιριών μάθησης για όλους τους μαθητές.   Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους και τη συμβολή τους στην επιτυχία της συνάντησης.

Με εκτίμηση,
Απόστολος Σπαθής
Προϊστάμενος ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Τρικάλων

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *