Συνάντηση γυναικών που θα μείνει στην ιστορία από την Παπακώστα

Η μεγαλύτερη πολιτική συνάντηση γυναικών που έγινε ποτέ στην Καλαμπάκα, φέρει την υπογραφή της Κατερίνας Παπακώστα. Η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, γέμισε τους δρόμους της Καλαμπάκας, με γυναίκες όλων των ηλικιών και ένωσε τη φωνή της μαζί τους στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Edelweiss.

Οι κυρίες του Δήμου Μετεώρων κατέφθασαν από νωρίς για να τιμήσουν τη Βουλευτή και συνομίλησαν μαζί της, καθεμιά ξεχωριστά, μετά από μία θερμή και εγκάρδια υποδοχή, πλημμυρισμένη από τα χειροκροτήματά τους.

Η Κατερίνα Παπακώστα, φανερά συγκινημένη από την αγάπη που εισέπραξε, στον τόπο που την ανέδειξε στις προηγούμενες εκλογές, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ανέβηκε στο βήμα κάνοντας μία ομιλία από καρδιάς για την πορεία της μέχρι σήμερα, αλλά και για το έργο της κυβέρνησης για τις γυναίκες που την γεμίζει περηφάνεια.

«Είναι η πρώτη φορά που γίνονται τόσο στοχευμένεςενέργειες για την προστασία από την έμφυλη βία, από την ενδοοικογενειακή βία, από την ενδοσχολική βία και όχι μόνο. Οι γυναίκες, αλλά και τα παιδιά μας προστατεύονται πλέον σε πολλαπλά επίπεδα, με δομές και εξειδικευμένο προσωπικό να τις στελεχώνει». Η Βουλευτής δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο προληπτικό πρόγραμμα υγείας «Φώφη Γεννηματά», παρακινώντας μάλιστα όλες τις γυναίκες να κάνουν χρήση των δωρεάν προληπτικών εξετάσεων με συνέπεια.

«Οι γυναίκες είναι η κινητήριος δύναμη όλοι του κόσμου. Μπορούν να είναι αποτελεσματικές. Είναι έξυπνες, είναι πολύστροφες, είναι πολυεργαλεία», ανέφερε η Βουλευτής, κάνοντας μάλιστα λόγο για τις δυναμικές κυρίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

«Οι περισσότερες γυναίκες που έχουν επιλεγεί σε θέσεις ευθύνης στην κυβέρνησή μας, είναι πραγματικά απίστευτα αποτελεσματικές. Είμαστε καλύτερες! Και έχουμε την τύχη να έχουμε έναν πρωθυπουργό που πιστεύει πάρα πολύ στις γυναίκες και το έχει αποδείξει».

Η κ. Παπακώστα δεσμεύτηκε πως μετά την επανεκλογή της τη νέα τετραετία, θα δημιουργήσει ένα δεύτερο πολιτικό γραφείο στο κέντρο της Καλαμπάκας, για να μπορεί να βρίσκεται πιο κοντά στους πολίτες του Δήμου Μετεώρωνενώ, κλείνοντας, δήλωσε: «Θέλω σήμερα να κρατήσετε ένα πράγμα: Έχουμε πολύ μεγάλη δύναμη! Και μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ, ενωμένες»!

 

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *