Συνάντηση αντιπροσωπείας νέων του Ριζώματος με τον Δήμαρχο Τρικκαίων για τα λουτρά. (Εικόνες και Βίντεο)

Σήμερα Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020  το πρωί, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτριος Παπαστεργίου συναντήθηκε με αντιπροσωπεία  νέων του Ριζώματος και τον πρόεδρο του Παραρτήματος Ριζώματος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων κ. Ευάγγελο Γκανά και συνομίλησαν  για τα λουτρά του Ριζώματος. 

Συγκεκριμένα οι Δημήτριος Λιμήτσιος, Παναγιώτης Τουρτούνης και Νικολέτα Μήτσιου που εκπροσώπησαν τους νέους του Ριζώματος,  ζήτησαν να ενημερωθούν από τον Δήμαρχο Τρικκαίων για την πορεία κατασκευής ιαματικής πηγής στο Ρίζωμα που βρίσκεται στην πλαγιά του λόφου “Μπορντόβολος”.

Η Δημοτική Αρχή στέκεται θετικά στην προοπτική δημιουργίας ιαματικής πηγής στο Ρίζωμα, αλλά επισημαίνει ότι η επιτυχία της προοπτικής εξαρτάται είτε από την συμμετοχή κάποιου ιδιώτη επενδυτή είτε μέσω της  αξιοποίησης  ειδικού ευρωπαϊκού προγράμματος.

Εν συνεχεία η αντιπροσωπεία των νέων του Ριζώματος συνομίλησαν με τον συνεργάτη του Δημάρχου  κ. Χάρη Καλλιάρα, ο οποίος έχει ασχοληθεί ειδικά με το θέμα των ιαματικών πηγών του Ριζώματος και τους ενημέρωσε σχετικά  με τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, ενώ υποσχέθηκε ότι θα στείλει ολόκληρη την μελέτη προκειμένου να έχουν μία ολοκληρωμένη εικόνα.

Δείτε το βίντεο της συνάντησης

χαλβάς Γούναρης
roz-panthiras-adv1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.