Συμπληρωματική κλήρωση για πλήρωση κενών θέσεων στην Α’ Λυκείου του 4ου Πειραματικού ΓΕΛ Τρικάλων «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» στην Α’ Λυκείου

Το 14ο κοινό ΕΠ.ΕΣ του 7ου Πειραματικού Γυμνασίου Τρικάλων και του 4ου Πειραματικού ΓΕΛ Τρικάλων «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» προκηρύσσει:

Για την Α΄ Τάξη Λυκείου:

Τέσσερις (04) θέσεις μαθητών (αγόρι)

Οι εν λόγω θέσεις θα πληρωθούν μετά από διαδικασία κλήρωσης. Η διαδικασία της κλήρωσης θα διεξαχθεί στο 4ο Πειραματικό ΓΕΛ Τρικάλων «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» τη Δευτέρα, 18Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 11:30 π.μ. υπό την ευθύνη της Διεύθυνσης, παρουσία εκπροσώπων του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου και των ενδιαφερόμενων Γονέων/Κηδεμόνων και σύμφωνα με την υπό στοιχεία 22010/Δ6/2023, ΦΕΚ 1062/Β/24-2-2023 Κοινή Υπουργική Απόφαση «Ρύθμιση θεμάτων σχετικά με την εισαγωγή μαθητών σε Πρότυπα Σχολεία, Πειραματικά Σχολεία και Εκκλησιαστικά Σχολεία».

Επισημαίνονται τα κάτωθι:

1. Σε περίπτωση που ο αριθμός των υποψηφίων είναι ίσος ή μικρότερος από τον αριθμό των κενών θέσεων, αποφασίζεται η εισαγωγή όλων ανεξαιρέτως των υποψηφίων, χωρίς διενέργειακλήρωσης.

2. Εάν παραμένουν κενές θέσεις από μαθητές (αγόρι), οι κενές θέσεις θα καλυφθούν από μαθήτριες (κορίτσι) και αντίστροφα.

3. Οποιαδήποτε ανάλογη κενή θέση προκύψει στην παραπάνω τάξη μέχρι και 20 Ιανουαρίου 2024, θα πληρωθεί από τους πίνακεςεπιλαχόντων/επιλαχουσών της παραπάνω διαδικασίας. Μετά την20η Ιανουαρίου 2024, παύει η ισχύς των πινάκων επιλαχόντων/επιλαχουσών του 4ου Πειραματικού ΓΕΛ Τρικάλων «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης».

4. Καθώς το 20% των προκηρυσσομένων θέσεων της σχολικής μονάδας πληρώνεται με τη συμμετοχή των μαθητών/τριών της ειδικής κατηγορίας (Ε.Κ.) ίδυμα ή τρίδυμα αδέλφια, αδελφοί/ές μαθητών/τριών που ήδη φοιτούν στο ΠΕΙ.Σ. ενδιαφέροντος, ή σεσυνδεδεμένο Πειραματικό, τέκνα εκπαιδευτικών που υπηρετούν με θητεία), εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις στην Ειδική Κατηγορία, θα πρέπει να πληρωθούν κατά σειρά προτεραιότητας.

Η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στην κλήρωση γίνεται μετά από Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση και των δύο (2) γονέων/κηδεμόνων του/της μαθητή/τριας με επικυρωμένη την υπογραφή από ΚΕΠ. Μπορείτε να βρείτε την Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωσηπατώντας εδώ.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από την Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 έως και τη Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 11:30π.μ..

Σε περίπτωση υποβολής αίτησης συμμετοχής ηλεκτρονικά, η αίτηση-υπεύθυνη δήλωση απαιτείται να έχει εκδοθεί μέσω της ψηφιακή πύλης gov.gr.

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *