Συμμετοχή στο 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας IDFD

Το ΚΔΑΠ με Αγάπη συμμετέχει με πολύ μεγάλη χαρά στο 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας IDFD (5th International Dance Festival Disability), που διοργανώνεται από την καλλιτεχνική ομάδα Δρυάδες εν Πλώ και την κ. Μαρία Καραπαναγιώτη, στις 3, 4 & 5 Ιουνίου. Είναι η δεύτερη χρονιά συμμετοχής του ΚΔΑΠ, καθώς πέρυσι κατέκτησαν τη Θέση!

Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια είναι η Ακαδημία Χορού Τέρψις και συγκεκριμένα το τμήμα Σύγχρονου Χορού που αποτελείται από Φοιτητές του ΤΕΦΑΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, με ειδικότητα στην Ειδική Αγωγή. Υπεύθυνη της χορευτικής ομάδας είναι η καθηγήτρια και χορογράφος Βασιλική Ντικούλη.

Οι πρόβες συνεχίζονται πυρετωδώς με τα παιδιά και τους συνοδούς του ΚΔΑΠ, σε ένα ιδιαίτερα χαρούμενο και ευχάριστο κλίμα.

Καλή Επιτυχία σε όλους!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: www.dryadesenplo.gr

                            kdapmeagapi.trikala@gmail.com

 

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *