Συμμετοχή στην πανελλαδική απεργία από την ΓΣΕΒΕΕ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Συμμετοχή στις πανελλαδικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας την ΤΕΤΑΡΤΗ 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022 για τη στήριξη των επιχειρήσεων από τις επιπτώσεις της τρέχουσας κρίσης.

Πανεθνική Ημέρα Δράσης και Κινητοποίησης.

Η Ραγδαία αύξηση , ιδίως των τιμών ενέργειας, σε συνδυασμό με τη συσσώρευση υποχρεώσεων λόγω της πανδημίας έχει οδηγήσει σε οικονομικό αδιέξοδο σημαντικό αριθμό μικρών, και πολύ μικρών επιχειρήσεων και αυτοαπασχολούμενων – ελεύθερων επαγγελματιών.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες η λήψη ουσιαστικών μέτρων στήριξης των επιχειρήσεων καθίσταται αναγκαία για τη βιωσιμότητά τους.

Τα μέχρι τώρα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση έναντι της καλπάζουσας ακρίβειας δεν αντιμετωπίζουν το πρόβλημα στη ρίζα του. Η λογική των οριζόντιων επιδοτήσεων ουσιαστικά προσφέρει πόρους σε ελάχιστες μεγάλες επιχειρήσεις που έτσι μπορούν να αυξάνουν τις τιμές τους και να διατηρούν τα κέρδη τους. Από την άλλη μεριά είναι προφανές ότι η κυβέρνηση  έχει εγκαταλείψει όσους βρίσκονται σε πραγματική ανάγκη, όπως είναι οι χιλιάδες μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο οι παραπάνω φορείς με αποφάσεις των οργάνων τους και ύστερα από αποφάσεις της ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ συμμετέχουν στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις που έχουν αποφασισθεί για την Τετάρτη 09 Νοεμβρίου, Από κοινού και με τους εργαζόμενους, ώστε να ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα έναντι της ακρίβειας και της υπερχρέωσης.

ΚΑΛΟΥΜΕ : ‘ Ολους τους συναδέλφους να πάρουν μαζικά μέρος στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί   την Τετάρτη 09 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 10:30  στην οδό Απόλλωνος 10 στην είσοδο της Ομοσπονδίας ΕΒΕ.

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *