Συλλυπητήρια της ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ προς την οικογένεια και τους οικείους του συντρόφου Γιώργου Βασιλείου

Η Τ.Ε. Τρικάλων του ΚΚΕ εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του συντρόφου  Γιώργου Βασιλείου , καθώς και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο σ. Γιώργος Βασιλείου γεννήθηκε το 1945 στην Πατουλιά Τρικάλων . Παιδί οικογένειας αγωνιστών της αντίστασης κατά των κατακτητών ,που το μεταπολεμικό αστικό κράτος της Ελλάδας αντάμειψε με φυλάκιση και εξορία.

Ο σ. Γιώργος ήταν από τους πρώτους στην περιοχή των Τρικάλων που εντάχτηκε στο ΚΚΕ με τη μεταπολίτευση και   υπηρέτησε έκτοτε το ΚΚΕ από διάφορες υπεύθυνες θέσεις, Ήταν για αρκετά χρόνια μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων , καθώς και των τότε Αχτιδικών Επιτροπών του ΚΚΕ στην ύπαιθρο των Τρικάλων, όπως και Γραμματέας της Κομματικής Οργάνωσης Βάσης του χωριού του, της Πατουλιάς.Έδινε σταθερό το παρόν στα ψηφοδέλτια που στήριζε  το ΚΚΕ στις μάχες των τοπικών εκλογών ,καθώς και στις κινητοποιήσεις του λαϊκού κινήματος. Συνέβαλε ενεργά  , επίσης, στο συνδικαλιστικό κίνημα των μικρομεσαίων ΕΒΕ ως υποψήφιος στον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων , στο σύλλογο συνταξιούχων ΕΒΕ , όπως και στο Εμπορικό Επιμελητήριο .

Έμεινε πιστός στα ανώτερα ιδανικά  που υπηρετεί το ΚΚΕ, τιμώντας μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του την ιδιότητα του μέλους του ΚΚΕ.

Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά και τους οικείους  του.

 

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *