Συλλαλητήριο – Δευτέρα 10 Οκτώβρη 18.00 – Πλατεία Ρήγα Φεραίου -Τρίκαλα

εναντία στην ακρίβεια και την υπεράσπιση του εισοδήματοςμας

  Δράσης προς όλα τα Σωματεία και τους Εργαζόμενους των Τρικάλων

Διαμαρτυρόμαστε για το τεράστιο κύμα ακρίβειας και τις απανωτές αυξήσεις στο ρεύμα και συνολικά στην Ενέργεια. Οι αυξήσεις αυτές προϋπήρχαν, εξαιτίας της απελευθέρωσης της αγοράς Ενέργειας, της μετατροπήςτης Ενέργειας σε εμπόρευμα, ενώ έγιναν μεγαλύτερες εξαιτίας και τουπολέμου.

Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά νοικοκυριά δεν ανέχονται να ζουνστα σκοτάδια και το κρύο για να κερδίζουν αμύθητα πλούτηεπιχειρηματικοί όμιλοι στην Ενέργεια. Γι’ αυτό η ενεργειακήφτώχεια και η ακρίβεια δεν είναι κάποιο φυσικό φαινόμενο πουδεν μπορούμε να αποφύγουμε.

Με τον κατώτερο μεικτό μισθό στα 663 ευρώ και τον ένανστους τρεις εργαζόμενους με μισθό κάτω από τα 500 ευρώ οιαυξήσεις που τάζει η κυβέρνηση της ΝΔ αποτελούν σταγόνα στονωκεανό τη στιγμή που κυριαρχούν οι ελαστικές μορφές απασχόλησηςκαι η υποαπασχόληση. Δεν είναι σύγχρονο και ρεαλιστικό ναστριμώχνουμε τη ζωή μας σε  “VOUCHER & PASS”, νασφίγγουμε ξανά και ξανά το ζωνάρι.

ΔΕΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΑΣΤΕ στη σύγχρονη σκλαβιά !  Αγανακτούμε κι οργιζόμαστε από το κυνικό κυβερνητικό δόγμα«όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει» . Εμείς θα τους κάνουμε τονχειμώνα δύσκολο!

        Δίνουμε απάντηση  οργανώνοντας το δικό μας αγώνα. Ανάβουμε τη «φωτιά» της αλληλεγγύης και του αγώνα! . Οχειμώνας που έρχεται μπορεί να είναι χειμώνας γεμάτος αγώνεςκαι μάχες, που θα δίνει δύναμη σε όλο το λαό μας Η ελπίδαβρίσκεται στα δικά μας χέρια. Ήρθε η ώρα λοιπόν!  Τώρα είναιώρα μάχης, οργάνωσης και αγώνα!

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

c Γενναία μείωση και πλαφόν στην τιμή της κιλοβατώρας και του ηλεκτρικού ρεύματος.

c Κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης και του ΦΠΑ σε πετρέλαιο, βενζίνη,

     φυσικό αέριο και ηλεκτρική ενέργεια.

c Κατάργηση όλων των συμβάσεων που καθορίζουν τις Ρήτρες Αναπροσαρμογής.   c Κατάργηση του χαρατσιού επιδότησης των ΑΠΕ (ΕΤΜΕΑΡ).

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗΑΠΕΡΓΙΑΚΗΑΠΑΝΤΗΣΗΤΩΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στις 9 ΝΟΕΜΒΡΗ

c Αυξήσεις στους μισθούς, στις συντάξεις, στις κοινωνικές παροχές

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *