ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον κ. διοικητή της Υποδιεύθυνσης ΑσφαλείαςΤρικάλων  Α/Υ ΛΙΟΥΡΑ Γεώργιο, στο γραφείο της Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Τρικάλων καθώς και σε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν  στην εξιχνίαση με τις τηλεφωνικές απάτες στα Τρίκαλα.

Συγκεκριμένα την 01/11/2023 άγνωστος δράστης τηλεφώνησε σε Τρικαλινό πολίτη και με την πρόφαση ότι ο υιός του είχε εμπλακεί σε Θανατηφόρο Τροχαίο Ατύχημα του ζήτησε το χρηματικό πόσο των είκοσι πέντε (25) χιλιάδων ευρώ. Ο πολίτης άφησε το χρηματικό ποσό στον προαύλιο χώρο του Ι. Ν. Αγ. Νικολάου, διερχόμενη γυναίκα περνώντας τυχαία από το σημείο πήρε την σακούλα με τα χρήματα και  έφυγε προς την πόλη των Τρικάλων.

Οι συνάδελφοι της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Τρικάλωναξιοποιώντας το βιντεοληπτικό υλικό την 03/11/2023 εντόπισαν την άγνωστη γυναίκα και σε κατ οίκον έρευνα που έγινε στην οικία της, βρέθηκε το χρηματικό ποσό των είκοσι πέντε   (25) χιλιάδωνεύρω, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.

Η ενέργεια αυτή των συναδέλφων δείχνει τον συνεχή αγώνα, επιδεικνύοντας διαχρονικά τον υψηλό επαγγελματισμό και το φιλότιμό τους, πράξεις σαν και αυτή εδραιώσουν το αίσθημα ασφάλειας και κερδίσουν την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας στο έργο που παράγει το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, γεγονός που μας γεμίζει με συναισθήματα υπερηφάνειας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ιωάννης

ΜΗΤΣΙΚΟΣ Λάμπρος

ΤΗΛ. 6974923202

ΤΗΛ. 6976674767

 

 

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *