Συγχαρητήριο μήνυμα Χρήστου Μιχαλάκη

Θα ήθελα να συγχαρώ όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές που με πολύ κόπο και θυσίες κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ανοίγοντας έτσι ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους.

Παρά το δύσκολο της διαδρομής οι Τρικαλινοί μαθητές απέδειξαν και φέτος πως το μέλλον του τόπου μας βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια, γεμίζοντας όλους εμάς με υπερηφάνεια. Πλέον, ας ανοίξουν τα φτερά τους σε ένα μέλλον όπως οι ίδιοι το οραματίζονται. Με νέους ορίζοντες, με νέες θαυμαστές προκλήσεις. Γνωρίζουν πολύ καλά πως όλοι εμείς θα είμαστε στο πλευρό τους, σε κάθε τους βήμα, σε κάθε δοκιμασία.

Απευθύνομαι όμως, και σε όλους εκείνους τους μαθητές, που για διάφορους λόγους δεν πέτυχαν την είσοδό τους σε κάποια Σχολή ή τη Σχολή της πρώτης τους επιλογής. Δεν χρειάζεται να τους χτυπήσει κανείς στον ώμο, γιατί ξέρουν πως το μέλλον δεν σταματά στις Πανελλήνιες. Γνωρίζουν τις απεριόριστές δυνατότητές τους, τις ικανότητες και τις δεξιότητές τους. Και είναι βέβαιο πως θα προχωρήσουν μπροστά.

Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς που απέδειξαν τη σοβαρή δουλειά που κάνουν με τα παιδιά μας, αλλά και στους γονείς που είναι πάντα εκεί, δίπλα στα παιδιά τους, στηρίζοντάς τους για το καλύτερο.

Είμαστε περήφανοι για τα παιδιά μας. Για τη νέα γενιά που μας γεμίζει ελπίδα για το αύριο.

Χρήστος Μιχαλάκης

Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *