Συγχαρητήριο μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων για διάκριση μαθητών του 4ου Πειραματικού ΓΕΛ «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης»

Ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Αλέξανδρος Γ. Καπανιάρης και το προσωπικό της Διεύθυνσης συγχαίρουμε θερμά  τους/τις μαθητές/τριεςτου 4ου Πειραματικού ΓΕΛ Τρικάλων «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» για τη διάκρισή τους στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό ΜΔ-ΜΛΥΣ-Μαθητικής Λογικής και Υπολογιστικής Σκέψης Alan Turing 2022-2023, όπου η ομάδα 01 AlgeBros με τους μαθητές Πελεκάνη Άρη, Στραπάτσα Γιάννο και Τζιαμούρτα Ζήση κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας για την οποία και έλαβε έπαινο.

Τα θέματα βασίζονταν σε αυθεντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους, αλλά και επιστήμονες των Μαθηματικών και της Πληροφορικής. Οι ομάδες μαθητών/τριών έδωσαν απαντήσεις σε δέκα (10) σύντομα προβλήματα ή ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών στο Quizizz, που απαιτούσαν την εφαρμογή μαθηματικής λογικής και υπολογιστικής σκέψης.

Συγχαίρουμε επίσης τις συντονίστριες καθηγήτριες του 4ου ΓΕΛ «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» κ.κ. Μπασμπανέλου Ελένη κλάδου ΠΕ85 και Σούλα Νικολέττα κλάδου ΠΕ86 για την καθοδήγηση των μαθητών/τριών στο Διαγωνισμό και τη στήριξή τους τόσο σε εκπαιδευτικό όσο και σε ηθικό επίπεδο και ευχόμαστε στους μαθητές/τριες η επιτυχία αυτή να είναι η απαρχή πολλών διακρίσεων στην μαθητική τους ζωή.

                                                                                                          Από τη ΔΔΕ Τρικάλων

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *