Συγχαρητήριο μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων για διάκριση του 4ου Πειραματικού ΓΕΛ «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης»

Ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Αλέξανδρος Γ. Καπανιάρης και το προσωπικό της Διεύθυνσης συγχαίρουμε θερμά  τους/τις μαθητές/τριεςτου 4ου Πειραματικού ΓΕΛ Τρικάλων «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» για τη διάκρισή τους στον ΔιεθνήΜαθητικό Διαγωνισμό «Κύπρος, Ελλάδα ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες» , όπου απέσπασαν το 1ο Βραβείο στην κατηγορία Ταινίες τεκμηρίωσης- Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λύκεια.

Η ταινία με τίτλο: Κύπρος: μια αφήγηση, μια ιστορίαείναι μια παραγωγή του Ομίλου Προφορικής Ιστορίας και του Ομίλου Κινηματογράφου και δημιουργήθηκε στο πλαίσιο συνεργασίας του 4ου Πειραματικού ΓΕΛ Τρικάλων «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» και του 1ου Λυκείου Εθνάρχου Μακαρίου Πάφου που συμμετέχουν στο Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Χρυσοπράσινο Φύλλο».

Συγχαίρουμε επίσης τις συντονίστριες των ομίλων κ.κ. Αποστόλου Μαριάννα και Βάγγου Ευφροσύνη και τιςεκπαιδευτικούς Μπαλαμώτη Ελένη και Τσιάκα Ζωή, καθώς και όλους τους/τις καθηγητές/τριες του σχολείου, για την υποστήριξη και την καθοδήγηση στην προσπάθεια των μαθητών/τριών και ευχόμαστε και άλλες διακρίσεις, πρόοδο, μόρφωση και δημιουργικότητα.

                                                                                                   Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

                                                                                               Δρ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΠΑΝΙΑΡΗΣ                                  

                                                                                          ΠΕ86 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *