Συγχαρητήριο μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων για Διάκριση στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο Αρχιμήδης»

Ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Αλέξανδρος Γ. Καπανιάρης και το προσωπικό της Διεύθυνσης συγχαίρουμε θερμά  τους μαθητές της Γτάξης Στυλιανό Θεμελή του 3ου ΓΕΛ Τρικάλων «Οδυσσέας Ελύτης» και την Στεφανία Σπάχου των Εκπαιδευτηρίων «ΑΘΗΝΑ» για τη διάκρισή τους στον Πανελλήνιο Μαθητικό Μαθηματικό Διαγωνισμό «ο Αρχιμήδης» , που διεξήχθη στις 18 Φεβρουαρίου 2023, όπου ο Στυλιανός Θεμελής κατέκτησε αργυρό μετάλλιο, ενώ η Στεφανία Σπάχου απέσπασε χάλκινο μετάλλιο. Οι δύο μαθητές θα πάρουν μέρος μαζί με άλλους επιτυχόντες στουςπροκριματικούς αγώνες, από όπου θα προκύψει η Εθνική ομάδα η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 40ηΒαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα τον Μάιο του 2023, στην 64η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα τον Ιούλιο του 2023 και στην 27η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων τον Ιούνιο του 2023.

Συγχαίρουμε επίσης τη μαθήτρια Στεφανία Σπάχου, η οποία συγκεντρώνοντας τη μεγαλύτερη βαθμολογία στην κατηγορία των κοριτσιών, προκρίθηκε να συμμετάσχει στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό κοριτσιών 2023, ο οποίος θα διεξαχθεί στην πόλη Portoroz της Σλοβενίας από 13 έως 19 Απριλίου 2023.

Τέλος συγχαίρουμε τους/τις εκπαιδευτικούς τωνσχολείων για την υποστήριξη και την καθοδήγηση των μαθητών/τριών και ευχόμαστε και άλλες διακρίσεις και κυρίως τη συνεχή προσπάθεια για πρόοδο, μόρφωση και επιτυχίες στην επόμενη φάση του Διαγωνισμού.

                                                                                                   Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

                                                                                              Δρ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Γ. ΚΑΠΑΝΙΑΡΗΣ                                  

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *