Συγχαρητήριο μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων για διάκριση του 3ου ΓΕΛ «Οδυσσέας Ελύτης»

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του παγκόσμιου διαγωνισμού γνώσεως της αγγλικής γλώσσας ‘’BESTinENGLISH’’πουδιοργανώθηκε στις 30 Νοεμβρίου 2022 από το Institute forCompetenciesDevelopmentCzechusκαι το σχολείο Γλωσσών ‘ILACμε έδρα την Πράγα, στον οποίο έλαβαν μέρος 22779 μαθητές/τριες από 704 σχολεία Δ/θμιας Εκπ/σης και 34 διαφορετικές χώρες, θα  ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα των μαθητών και μαθητριών του 3ου ΓΕΛ Τρικάλων « Οδυσσέας Ελύτης» για τη διάκρισή τους κατακτώντας τη δεύτερη θέση πανελλαδικά.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό. Η προσπάθειά τους αυτή αποδεικνύειτο ενδιαφέρον τους για τις ξένες γλώσσες, τους δίνει τη δυνατότητα μέσα από την ευγενή άμιλλα να αναμετρηθούν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους και τους παρέχει εφόδια για τη συνεχή βελτίωσή τους.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σαφώς και στους/στις εκπαιδευτικούς του σχολείου για την προετοιμασία των μαθητών/τριών και την ικανότητά τους να τους/τις παρακινούν. Οι προσπάθειες αυτές της έμπνευσης και της δημιουργίας αποφέρουν όμορφα αποτελέσματα και είναι άξιες θαυμασμού και συγχαρητηρίων, προς όλους/ες όσους/ες συμβάλλουν στην υλοποίησή τους.

Εύχομαι και άλλες διακρίσεις και κυρίως τη συνεχή προσπάθεια για πρόοδο, μόρφωση και δημιουργικότητα.

​​​​​​​​​​Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

​​​​​​​​​           Δρ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Γ. ΚΑΠΑΝΙΑΡΗΣ

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *