Συγχαρητήριο μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων για διάκριση μαθητών του 7ου Πειραματικού Γυμνασίου

Ο Διευθυντής Δ.Ε. Τρικάλων κ. Αλέξανδρος Γ. Καπανιάρης και το προσωπικό της Διεύθυνσης, συγχαίρουμε θερμά τους/τις μαθητές/τριες του 7ου Πειραματικού Γυμνασίου για τη διάκρισή τους στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό Ψηφιακής Δημιουργίας για την οδική ασφάλεια 2022-23 με τίτλο: «Οδική Ασφάλεια: Κοινή Ευθύνη» που διοργανώθηκε από την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς».

Συγκεκριμένα το 1ο βραβείο του διαγωνισμού στην κατηγορία «Ψηφιακής Εφαρμογής» κατέκτησαν οι μαθήτριες Δουλγέρη Ειρήνη, Κουκοράβα Παρασκευή και ο μαθητής Στεφάνου Δημήτριος της βτάξης (σχολ. έτους 2023-24), οι οποίοι με τις καινοτόμες ιδέες τουςέγιναν δημιουργοί λύσεων και όχι απλοί καταναλωτές ψηφιακών υπηρεσιών μέσω της δημιουργίας ενός ψηφιακού διαδραστικού παιχνιδιού γνώσεων γύρω από το ζήτημα της ασφαλούς χρήσης σιδηροδρομικών διαβάσεων.

Συγχαίρουμε, επίσης, τον υπεύθυνο καθηγητή Πληροφορικής του σχολείου κ. Κωνσταντίνο Καλλιάρα, καθώς και όλους/ες τους/τιςεκπαιδευτικούς της σχολικής μονάδας για την υποστήριξη και καθοδήγηση στην προσπάθεια των μαθητών/τριών και ευχόμαστε και άλλες διακρίσεις, προωθώντας το ομαδικό πνεύμα αυτών των πρωτοβουλιών και την ευόδωση παρόμοιων καινοτόμων προσπαθειών.

​​Από τη ΔΔΕ Τρικάλων

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *