Συγχαρητήριο μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων για τη Δράση Τεχνητής Νοημοσύνης στο ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ Τρικάλων

Ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Αλέξανδρος Γ. Καπανιάρης και το προσωπικό της Διεύθυνσης, συγχαίρουμε θερμά την πρωτοβουλία του καθηγητή- συντονιστή Μάριου Παπαευσταθίου, να υλοποιήσει στο πλαίσιο του μαθήματος της Οικονομίας μια πραγματικά πρωτότυπη και καινοτόμα δράση με θέμα: «Digital Marketing–Social Media & Τεχνητής Νοημοσύνης» η οποία έλαβε χώρα την Τετάρτη 12/5/2023 στις κτιριακές εγκαταστάσεις τουΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, τυγχάνοντας ένθερμης υποδοχής από τους/τις μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς του σχολείου.

​​Στη διάλεξη που πραγματοποίησε ο κ. Παπαευσταθίου, έγινε επίδειξη και προσομοίωση καινοτόμων μεθόδων αναφορικά με το Digital Marketing τα Social Media και της Τεχνητής Νοημοσύνης στη Νέα Ψηφιακή Εποχή που είναι σημαντική πρόκληση για όλους μας. Οι μαθητές/τριες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν βιωματικά την εξέλιξη της τεχνολογίας μέσω πολλαπλών βιωματικών επισκέψεων και διαδραστικών μαθημάτων με τη χρήση ΤΠΕ.

                       Θεωρούμε το εγχείρημα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και πρωτότυπο,τόσο στον σχεδιασμό του όσο και στην εφαρμογή του.

​​Περισσότερες πληροφορίες στο ακόλουθο link:

​​https://edu-gate.minedu.gov.gr/index.php/alles-kainotomes-draseis/6080-social-media-digital-marketing

Από τη ΔΔΕ Τρικάλων

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *