Συγκεντρώσεις άνευ προηγουμένου χθες στο Δήμο Γόμφων για την Κατερίνα Παπακώστα

Η μεγάλη αποδοχή του κόσμου προς το πρόσωπο της Υποψήφια Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Παπακώστα, είναι ο απολογισμός της χθεσινής της περιοδείας σε Πηγή, Δροσερό, Παλαιομονάστηρο και Γόμφους.

Σε συγκεντρώσεις άνευ προηγουμένου, στα τοπικά καταστήματα και τις πλατείες, η Υποψήφια Βουλευτής, συναντήθηκε με τους τρικαλινούς συμπολίτες της, ανταλλάσσοντας ευχές για μία ξεκάθαρη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και την κατάκτηση της αυτοδυναμίας στις κάλπες της 21ης Μαΐου.

Στην Πηγή, η κ. Παπακώστα, μετά από έναν εγκάρδιο χαιρετισμό του Υποψηφίου Δημάρχου Πύλης κ. Θεόδωρου Χήρα, άνοιξε την συζήτηση κάνοντας λόγω για μία τετραετία μαχών που κερδήθηκαν με κόπο, έχοντας μάλιστα απέναντι όχι μόνο τις εξωγενείς κρίσεις, αλλά και «μία αντιπολίτευση που στάθηκε κατώτερη των περιστάσεων».

Η Υποψήφια Βουλευτής, αναφέρθηκε εκτενώς στα μέτρα στήριξης που παρασχέθηκαν σε ένα μεγάλο μερίδιο των πολιτών, κατά τη διάρκεια της κυβερνητικής θητείας, αλλά και σε όσα ο Πρωθυπουργός προανήγγειλε, εξαίροντας μάλιστα, την πρόνοια με την οποία η παράταξη φρόντισε να περιλάβει ακόμα περισσότερες κοινωνικές ομάδες, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το σύνολο του πληθυσμού.