ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Την Πέμπτη 4 Απριλίου όλοι οι εργαζόμενοι όλων των Περιφερειών βγαίνουμε στο δρόμο. Πραγματοποιούμε σε όλη τη χώρα συγκεντρώσεις έξω από τα κεντρικά κτήρια όλων των Περιφερειών – Περιφερειακών Ενοτήτων με πανό και συνθήματα και βροντοφωνάζουμε:

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ – ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ –

ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ – ΜΕΣΑ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ                               ΤΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ  ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ                                             ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ

Είναι προκλητική η συνεχής υποστελέχωση, με την συνεχή μείωση του αριθμού των εργαζομένων. Μόνο από το 2020 έχει μειωθεί κατά 24%!!!

Είναι προκλητικό αντί να προχωρούν σε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού να προσλαμβάνουν συμβασιούχους στους Αναπτυξιακούς Οργανισμούς (ΑΕ) που συστήνουν.

Είναι προκλητική η συνέχιση των πετσοκομμένων μισθών μας, η αντιμετώπισή μας σαν υπαλλήλους β΄κατηγορίας.

Είναι προκλητικό να συνεχίζουμε να βάζουμε το χέρι στη τσέπη για να μετακινούμαστε για εκτέλεση υπηρεσίας ή για να υπερσπιζόμαστε τις υπηρεσίες και τους εαυτούς μας σε απαράδεκτες ποινικές διώξεις, αγωγές κλπ.

Δεν ανεχόμαστε άλλο κυβέρνηση & Περιφερειάρχες να πετάνε στο καλάθι των αχρήστων τα αιτήματά μας, να υποβαθμίζουν τις υπηρεσίες μας, να ιδιωτικοποιούν αρμοδιότητες, να τσακίζουν τα δικαιώματά μας, να ζούμε με πετσοκομμένους μισθούς, να μας λένε συνεχώς ότι «δεν έχουν για εμάς» την ώρα που βλέπουμε εκατομμύρια να δίνονται στους επιχειρηματικούς ομίλους και τα κρατικοδίαιτα επιχειρηματικά συμφέροντα!!! Δεν πάει άλλο, να παραπέμπονται χρόνια αιτήματά μας στις καλένδες …της  ανάπτυξης, να κάνουν ότι δεν ακούνε τις διαμαρτυρίες μας.

Παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας

Βάζουμε στη πρώτη γραμμή των διεκδικήσεών μας τα αιτήματα για αυξήσεις στους μισθούς πάνω από τον πληθωρισμό, επαναφορά του 13ου & 14ου μισθού, λήψη μέτρων κατά της ακρίβειας, ικανοποίηση των αιτημάτων μας για τα  ζητήματα των μετακινήσεων των υπαλλήλων, που εκτελούν εξωτερική υπηρεσία, για χορήγηση «ελεγκτικού επιδόματος» στους ελεγκτικούς μηχανισμούς και τις υποστηρικτικές δομές, για πλήρη νομική κάλυψη, για χορήγηση της εκλογικής αποζημίωσης σύμφωνα με τις προτάσεις μας κλπ.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, στηρίζει το πρόγραμμα κινητοποιήσεων της Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε. και καλεί τους συναδέλφους, να συμμετάσχουν μαζικά και να προχωρήσουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα γίνει την Πέμπτη 4 Απριλίου 13:30 έξω από το διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων για διεκδίκηση επίλυσης των αιτημάτων μας.

           

Πέμπτη 4 Απρίλη οργανώνουμε μαζικές κινητοποιήσεις,                             αντάξιες των αιτημάτων μας.

ΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ –               ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Για το Δ.Σ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *