Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνει η Ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΒΕ Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε συνέχεια της σύσκεψης των Σωματείων δύναμης της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ν. Τρικάλων, που έγινε την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου στην αίθουσα της ΟΕΒΕ, Απόλλωνος 10, όπου έγινε ενημέρωση των συναδέλφων για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο από τον Πρόεδρο των Φοροτεχνικών κ. Θ. Γρηγορίου, πραγματοποιήθηκε και η επόμενη σύσκεψη όλων των τοπικών φορέων στο Επιμελητήριο, την Παρασκευή 17/11/2023.  Απόφαση όλων η συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Τετάρτης 22/11/2023, ημέρα πανελλαδικής κινητοποίησης να γίνει στην πλατεία Ρήγα Φεραίου στις 11 το πρωί.

Συνάδελφοι, το νέο νομοσχέδιο, που τελικά αν εφαρμοσθεί θα φέρει ιδιαίτερα αρνητικά αποτελέσματα, θα αποτελέσει την ταφόπλακα για χιλιάδες μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις. Εκφράζουμε την έντονη αντίδρασή μας στα προωθούμενα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης.  Για όλους εμάς, αυτό αποτελεί ζήτημα ζωτικής σημασίας για την ύπαρξή μας και την αξιοπρέπειά μας.  Και ως εκ τούτου είναι αδιαπραγμάτευτο.

Σας καλούμε λοιπόν να πάρετε μαζικά μέρος στη συγκέντρωση την Τετάρτη 22/11/2023 και ώρα 11 π.μ. στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Να είμαστε όλοι εκεί. -ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. –

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *