Στο Πνευματικό Κέντρο μεταφέρεται το 3ο Opera Gala «Δημήτρης Καβράκος»

Στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων «Αθανάσιος Τριγώνης» μεταφέρεται την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022 η συναυλία στο πλαίσιο του 3ου Opera Gala «Δημήτρης Καβράκος». Η διοργάνωση του Δήμου Τρικκαίων για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αναμένεται και φέτος με μέγιστο ενδιαφέρον από κάθε φιλόμουσο, με δεδομένο το υψηλό επίπεδο που παρουσιάζεται στο τρικαλινό κοινό.
Εξαιρετικοί καλλιτέχνες, διεθνούς φήμης ερμηνευτές/τριε και πιανίστας, δύο τρικαλινές σοπράνο, η Νίνα Κουφοχρήστου και η Ματίνα Τσαρουχά, συνθέτουν μια μοναδική μουσική παλέτα, που θα παρουσιάσει 18 μοναδικές στιγμές από συνθέσεις τεράστιων μουσουργών: Mozart, Puccini, Verdi, Bellini, Rossini, αλλά και ελληνικές άριες.
Η προσέλευση θα γίνει στις 20:30 και η έναρξη στις 21:00. Η είσοδος γίνεται με ατομικά δελτία, τα οποία κάθε ενδιαφερόμενος/η προμηθεύεται μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Τρικκαίων www.trikalacity.gr(πατώντας στο ειδικό banner) ή μέσω του συνδέσμου https://trikalapp.eu/ticket/.

Συμμετέχουν οι:
Νίνα Κουφοχρήστου (σοπράνο)
Ματίνα Τσαρουχά (σοπράνο)
Αννυ Φασσέα (σοπράνο)
Αρτεμις Μπόγρη (μέτζο σοπράνο)
Κατερίνα Αλεξίου (μέτζο σοπράνο)
Ιωάννης Καλύβας (τενόρος)
Αντώνης Κορδοπάτης (βαρύτονος)
Χριστόφορος Σταμπόγλης (βαθύφωνος)
Δημήτρης Γιάκας (συνοδεία στο πιάνο)
Ολο το πρόγραμμα και τα βιογραφικά των καλλιτεχνών είναι αναρτημένα στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις https://trikalacity.gr/3o-opera-gala-dimitris-kavrakos/ και https://trikalapp.eu/ticket/ (με τη χρήση qr code).

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *