Στο πλευρό των κατοίκων του οικισμού «Τρίκκη» στέκεται ο υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων και επικεφαλής του συνδυασμού «Τρίκαλα, τόπος να ζούμε» Γιώργος Ηλιάδης

Ο Γιώργος Ηλιάδης παραβρέθηκε στη συνάντηση των κατοίκων που έγινε την Τετάρτη 4/10  με την δημοτική Αρχή Τρικκαίων – έπειτα από αίτημα τους, προκειμένου να βρεθεί λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, μετά τις πλημμύρες, καθώς υπέστησαν ολοκληρωτική καταστροφή στα σπίτια τους και στα αυτοκίνητα τους.

Οι κάτοικοι τόνισαν στη διάρκεια της συνάντησης ότι  πλημμύρισε η συνοικία επειδή ένας κορμός δένδρου έφραξε τον κεντρικό αγωγό του Ληθαίου ποταμού, ενώ την ίδια στιγμή δεν υπήρξε καμία παρέμβαση – χρόνια τώρα-  από τον Δήμο Τρκκαίων στον καθαρισμό των αγωγών και των φρεατίων, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει από  τα νερά που προέρχονταν από την Λεπτοκαρυά αλλά και από τον λόφο στο Ανάντι.

Δυστυχώς, στη συνάντηση αυτή, η απερχόμενη δημοτική Αρχή ξεπέρασε  για ακόμα μια φορά  τον εαυτό της!

Χωρίς καμία αιτιολόγηση και χωρίς να δώσει απαντήσεις για την μη υλοποίηση των παρεμβάσεων στο αποχετευτικό σύστημα ομβρίων, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει ο συνοικισμός, ανακοίνωσε ότι  θα παρέμβει μέσα σε τρεις μέρες στην «Τρίκκη», σύμφωνα με τις υποδείξεις των κατοίκων.

Ο Γιώργος Ηλιάδης εξέφρασε την πλήρη στήριξη του στους κατοίκους, ενώ άσκησε έντονη κριτική στην απερχόμενη δημοτική Αρχή, διότι έως και σήμερα δεν πίεσε ώστε να ενταχθούν στην «κόκκινη ζώνη».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων ζήτησε άμεσα να ενισχυθούν τα κλιμάκια για τους δευτεροβάθμιους ελέγχους για να σταματήσει η ταλαιπωρία των κατοίκων και να λάβουν γρήγορα τις αποζημιώσεις.

Τέλος, ζήτησε να υπάρξει ουσιαστικός σχεδιασμός για την αντιμετώπιση του προβλήματος στην «Τρίκκη» με την αξιοποίηση του ΤΕΕ στην εκπόνηση της μελέτης για την υλοποίηση των έργων.

«Δε χρειάζονται προεκλογικά τεχνάσματα για την ανακούφιση των πληγέντων. Χρειάζονται λύσεις που θα στοχεύουν στην οριστική επίλυση των προβλημάτων, ώστε να γίνουν τα Τρίκαλα, ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΟΥΜΕ» τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος.

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *