Στον Χρήστο Μιχαλάκη το Ν.Τ. Τρικάλων της ΑΔΕΔΥ

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, πραγματοποίησε, το πρωί της Τετάρτης, το Νομαρχιακό Τμήμα Τρικάλων της ΑΔΕΔΥ.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν θέματα που άπτονται του συνδικάτου, με τη Διοίκησή του να μεταφέρει στον Αντιπεριφερειάρχη τα προβλήματα και τα αιτήματα των δημοσίων υπαλλήλων.

Αναφερόμενος στη συνάντηση ο Χρήστος Μιχαλάκης υπογράμμισε πως «είχα μία εθιμοτυπική, αλλά ταυτόχρονα και ουσιαστική συνάντηση με το Νομαρχιακό Τμήμα Τρικάλων της ΑΔΕΔΥ, όπου η Διοίκηση με ενημέρωσε για σειρά ζητημάτων που απασχολούν τους υπαλλήλους του δημοσίου τομέα. Θα βρισκόμαστε σε σταθερή επαφή, με στόχο μία δημιουργική συνεργασία, με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Π.Ε. Τρικάλων να προσπαθούν σταθερά, στο μέτρο που τους αναλογεί, να συνδράμουν στην επίλυση θεμάτων».

Να σημειωθεί πως από την πλευρά της Διοίκησης του Ν.Τ. Τρικάλων της ΑΔΕΔΥ παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Ηλίας Τσιμπίδας, ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Παπασπύρου, ο Υπεύθυνος Οργανωτικού Σωτήριος Πούλιος, ο Υπεύθυνος Οικονομικού Νικόλαος Μπατατέγας και τα μέλη Αθανάσιος Κάκιας και Βασιλική Μπακάση.

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *