Στον Χρήστο Μιχαλάκη ο Θανάσης Ακρίβος

Στο πλευρό του Κώστα Αγοραστού θα βρίσκεται ο Θανάσης Ακρίβος στις προσεχείς αυτοδιοικητικέςεκλογές, με τον επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλία πράσινη περιφέρεια» να είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος της «Συμμαχίας Υπέρ των Πολιτών» στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Τον κ. Ακρίβο υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, όπου είχαν μία αναλυτική συζήτηση για τα έργα και τις δράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Π.Ε. Τρικάλων, τον προγραμματισμό της περιφερειακής αρχής για το επόμενο διάστημα και τους στόχους που έχουν τεθεί.

Σε δήλωσή του ο Χρήστος Μιχαλάκης επισήμανε πως «είχα την χαρά να καλωσορίσω και εγώ τον ΘανάσηΑκρίβο στον συνδυασμό μας και να τον ενημερώσω για τον προγραμματισμό των έργων στην Π.Ε. Τρικάλων. Είχαμε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση από τις πολλές που σίγουρα θα υπάρξουν το επόμενο διάστημα.

Ο Κώστας Αγοραστός και η «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» έχουν δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα δυναμικό ψηφοδέλτιο και αυτή τη φορά στην Π.Ε. Τρικάλων. Με ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο τους και μπορούν να προσφέρουν.

Με σχέδιο και προγραμματισμό, οδηγούμε τη Θεσσαλία στο αύριο. Δυναμικά, με μπροστάρη τον Κώστα Αγοραστό, οραματιζόμαστε, δημιουργούμε, προχωράμε μπροστά».

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *