Στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων ν. Λάρισας

Συνάντηση με τη διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων ν. Λάρισας είχε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν τη δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουν οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις από την ραγδαία αύξηση των τιμών της ενέργειας. Παράλληλα η Ομοσπονδία ζήτησε τη συμπαράσταση της Περιφέρειας Θεσσαλίας προκειμένου να απλουστευτούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες  και ακόμη περισσότερες επιχειρήσεις να έχουν δυνατότητα να ενταχθούν σε προγράμματα χρηματοδότησης.

«Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποτελούν τη ραχοκοκακαλιά της ελληνικής οικονομίας.  Στη δύσκολη περίοδο που ζούμε στεκόμαστε με σεβασμό και ενδιαφέρον δίπλα στους ανθρώπους που συνεχίζουν να παράγουν, να  δημιουργούν, να καινοτομούν, να  εκσυγχρονίζονται, να δημιουργούν θέσεις εργασίας και προστιθέμενη αξία στην τοπική οικονομία» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Μέσα από τα χρηματοδοτικά προγράμματα που υλοποίησε και υλοποιεί η Περιφέρεια τα τελευταία χρόνια δίνει τη δυνατότητα στις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις να εκσυγχρονιστούν και να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους. Συνεχίζουμε με έργα που ακουμπούν της ζωές των ανθρώπων και βελτιώνουν την καθημερινότητα τους» πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης.

Στη συνάντηση από πλευράς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων ν. Λάρισαςπαρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Γεώργιος Σακελλαρόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Αλέξανδρος Γκούλιος, ο Γεν. Γραμματέας Κωνσταντίνος Σαγώνας και το μέλος της Διοίκησης Γεώργιος Ζαμπούρας.

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *