Στη Λάρισα η επόμενη ημερίδα διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος «Θεσσαλία 2021-2027».

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Περιφερειακό Συμβούλιο  Έρευνας και Καινοτομίας διοργανώνουν την τέταρτη κατά σειρά  ημερίδα  Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος «Θεσσαλία  2021-2027». Η Ημερίδα έχει ως θέμα «Αγροδιατροφή» καθώς και « Βιοεπιστήμες– Φάρμακα-Υγεία» και  θα διεξαχθεί στη Λάρισα, στις 30 Απριλίου 2024, ημέρα Μεγάλης Τρίτης και ώρα 17.00 – 21.00μμ στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST.

Προηγήθηκαν ημερίδες διαβούλευσης σε Καρδίτσα, Βόλο και Τρίκαλα.

Με μέριμνα του Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας, συντάχθηκαν από ομάδες ειδικών και εκπροσώπων των επιχειρήσεων επτά Κείμενα Βάσης, τα οποία είναι διαθέσιμα εν όψει των ημερίδων διαβούλευσης από το δικτυακό τόπο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο σύνδεσμο https://www.thessaly.gov.gr/enimerosi/anakoinosi/5556.

Η προεγγραφή είναι υποχρεωτική για όλους τους συμμετέχοντες και γίνεται αποκλειστικά onlineστη διεύθυνση https://forms.gle/jFbfURmEEC5Sh3M18.

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *