Στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού

Ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού της Π.Ε. Τρικάλων, θα συμμετάσχει στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia που θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 20Νοεμβρίου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό/Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ). Ο Ενιαίος Φορέας θα βρίσκεται στο κοινό περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Περίπτερο 15 ισόγειο – Stand 19A, προβάλλοντας την περιοχή μας, τα αξιοθέατα και τις δραστηριότητες της καθώς και την Τρικαλινή γαστρονομία Meteorisimo.

Καλούμε όλες τις επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου του νομού μας να παρευρεθούν στο περίπτερο μας, συμμετέχοντας και προβάλλοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους στην ελληνική και διεθνή αγορά. Οι επαγγελματίες θα έχουν επίσης την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν προκαθορισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις (B2B) με αντίστοιχες επιχειρήσεις του κλάδου (tour operators, τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία, κ.α.) σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Στον σύνδεσμο PHILOXENIA 2022 // Registration(helexpo.gr) μπορείτε να προχωρήσετε στην προεγγραφή σας και να παραλάβετε την ηλεκτρονική πρόσκληση επισκέπτη της PHILOXENIA.

Για περισσότερες πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχήςκαι παράδοση προωθητικού υλικού, καλούνται οι επιχειρήσεις να επικοινωνήσουν έως την Τρίτη 15 Νοεμβρίου :

τηλ.24310 25004, email: anaptixis@trikalachamber.gr /Αριστείδης Δημήτρης.

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *