Στην Πύλη ο Θανάσης Λιούτας συνεχίζει την περιοδεία του

Σε επαφή με κάθε πολίτη από άκρη σε άκρη του Νομού μας

Το πρωί της Παρασκευής 12 Μαΐου, ο Θανάσης Λιούτας βρέθηκε στην Πύλη, συνεχίζοντας δυναμικά τις θεσμικές του επαφές, βρισκόμενος πάντοτε στο πλευρό όλων των πολιτών. Σε κάθε πολίτη, από άκρη σε άκρη του Νομού μας.

Αρχικά, επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά της Πύλης, όπου συζήτησε με τους παραγωγούς μας και τους πωλητές, ενώ επισκέψεις πραγματοποίησε και στους εμπορικούς δρόμους, στα εμπορικά και στα καταστήματα εστίασης.

Ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής επισκέφτηκε και τη ΔΕΥΑ Πύλης, όσου συζήτησε με τον Διευθυντή Κώστα Τσόλα και του σύνολο των εργαζομένων.

Στη συνέχεια, επόμενος σταθμός, το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής, Αστυνόμος Α΄ Χρήστος Παπαδογιάννης, και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της περιοχής, όπου εκεί τον Θανάση Λιούτα, υποδέχθηκε ο Προϊστάμενος, Ανθυποπυραγός Γεώργιος Καραχάλιος. Ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής μας, συνεχάρη το σύνολο των αστυνομικών και των πυροσβεστών για το μεγάλο και πολύτιμο έργο τους στην τοπική κοινωνία.

«Με αυταπάρνηση, πάντοτε υπηρετείτε το καθήκον, με γνώμονα την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών».

Ο Θανάσης Λιούτας κατά την επίσκεψή του στην Πύλη, μετέβη και στο Κέντρο Υγείας, όπου ευχαρίστησε το σύνολο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για όσα προσφέρουν στους πολίτες.

«Αποτελείτε σημείο αναφοράς και στήριγμα για ολόκληρη την τοπική κοινωνία του Δήμου Πύλης».

Ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής στο Νομό μας κλείνοντας της επίσκεψή του στην Πύλη, δεν θα μπορούσε να μην επισκεφτεί το εκλογικό κέντρο της ΝΔ που άνοιξε το πρωί της Παρασκευής. Με τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ Πύλης Αλέξανδρο Αραπογιάννη και μαζί με τους Πορτινούς, έδωσαν το σήμα για τον μεγάλο αγώνα για την παράταξη της ΝΔ και για την πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη, που με τολμηρά και σταθερά βήματα, προτάσσει πάντοτε την ανάπτυξη και την ευημερία συνολικά της ελληνικής κοινωνίας

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *