ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Ο Δήμος Μετεώρων, στα πλαίσια της απαιτούμενης αναβάθμισης τωνυφιστάμενων αθλητικών υποδομών ολοκληρώνει σε λίγες μέρες την αναβάθμιση του γηπέδου Καστρακίου. Το έργο αφορά το υφιστάμενο γήπεδο ποδοσφαίρου, το οποίο έχει συνολική αγωνιστική επιφάνεια έξι χιλιάδων εξακοσίων τετραγωνικών μέτρων (6.600,00 m²) περίπου. Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν αφορούν:

1. Την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα προδιαγραφών FIFA

2. Την κατασκευή γεωσυνθετικούαποστραγγιστικού συστήματος

3. Τον εξοπλισμό του γηπέδου με νέα γκολπόστ, πάγκους κ.λπ.

4. Την τοποθέτηση τεσσάρων φωτιστικών ιστών για τον φωτισμό του γηπέδου

5. Την εγκατάσταση αντλητικούσυγκροτήματος αυτόματου ποτίσματος αγωνιστικού χώρου

Η χρηματοδότηση πραγματοποιείται από το Πρόγραμμα Φιλόδημος II με Πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων  για το ποσό των 600.000,00 ευρώ, ενώ ο Δήμος Μετεώρων συμμετέχει με ιδίους πόρους με το ποσό των 110.892,00 ευρώ.

Το έργο επισκέφτηκε προσωπικά ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων Θεόδωρος Αλέκος παρουσία του αντιδημάρχου έργων κ. Θώμο Γεώργιο, τον διευθυντή της τεχνικής υπηρεσίας κ. Λύχο  Νικόλαο και τον Πρόεδρο της ομάδας ποδοσφαίρου (Βράχος   Καστρακίου) Βασίλη Χουτέα συζητώντας με τους υπεύθυνους του αναδόχου τις τελευταίες λεπτομέρειες, ούτως ώστε το έργο να πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

«Τρέξαμε και ολοκληρώνουμε  ένα έργο αντιμετωπίζοντας διάφορα προβλήματα παραδίδοντάς το στην ομάδα Καστρακίου και στους πολίτες της περιοχής, ένα πραγματικό στολίδι που θα χρησιμοποιηθεί από τους φίλους του αθλήματος και όχι μόνο» είναι τα λόγια του Δημάρχου εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την εξέλιξη και αποπεράτωση του συγκεκριμένου έργου.

Από το γραφείο του Δημάρχου

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *