Στην εθνική ομάδα ορεινής ποδηλασίας η Εύα Ντάκου, πρώτη της συμμετοχή οι Βαλκανικοί αγώνες στην Σερβία

Αναχώρησε σήμερα με την εθνική ομάδα ΜΤΒ για το Novisad της Σερβίας.

Η Εύα Ντάκου την πρώτη της συμμετοχή ως αθλήτρια της εθνικής ομάδας θα την κάνει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα ΜΤΒ στην κατηγορία νεανίδων. Οι βαλκανικοί αγώνες ορεινής ποδηλασίας,  θα διεξαχθούν στην Σερβία το ερχόμενο Σάββατο 18 Μαΐου. Συγκεκριμένα τους αγώνες θα φιλοξενήσει η πόλη Novisad. Η εθνική ομάδα της Ελλάδας  θα συμμετέχει με 17 αθλητές και αθλήτριες σε όλες τις κατηγορίες.  

Η 17χρονη Εύα ασχολείται με την ποδηλασία από δέκα ετών με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της και τα δύο τελευταία χρόνια ειδικεύεται στην ορεινή ποδηλασία (ΜΤΒ). Η κλήση της στην εθνική ομάδα αποτελεί μια δικαίωση για την ίδια και  για τους γονείς της που την στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης αποτελεί δικαίωση για τον προπονητή της Γιώργο Ζαλαγκίτη αλλα και για τον Ποδηλατικό Σύλλογο Τρικάλων που την στηρίζει προπονητικά από τότε που η Εύα ήταν δέκα ετών.  

Ευχόμαστε ότι καλύτερο για την Εύα, στην πρώτη της συμμετοχή με τα χρώματα της εθνικής ομάδας κι ήμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον  σαν αθλήτρια θα πραγματοποιήσει όλους της τους στόχους.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της ομάδας μας, αφού μέσα από την στήριξη τους μπορούμε και συνεχίζουμε την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην πόλη μας.:

ΚΗΠΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ (ΚΟΙΝΣΕΠ ΤΡΙΚΑΛΩΝ)
3G (Ψηφιακές Εκτυπώσεις)

FAME Lab (Εργαστήριο Περιβαλλοντικής Φυσιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Μεταπτυχιακού προγράμματος του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων Εφαρμοσμένη Κινησιολογία στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας).

ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ (Συστήματα σκίασης – τέντες)
VO2MAX (Καταφύγιο Κόζιακα)

Αν θέλεις να ασχοληθείς με ένα από τα ομορφότερα αθλήματα στον κόσμο, αν σου αρέσει να γυμνάζεστε μέσα στην φύση, αν σου αρέσει η οδήγηση σε ποδηλατικά μονοπάτια, τότε τα μόνα πράγματα που θα χρειαστείς είναι ένα κράνος, το ποδήλατό σου και όρεξη για πολλές βόλτες.
Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Καράτζιος Γιώργος (6975752403)
Ζαλαγκίτης Γιώργος (6945808377)
Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306)
Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε και να μάθετε πληροφορίες για εμάς:
Facebook:https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/
Instagram: https://www.instagram.com/pstrikalon/
Email: podilasiatrikalon@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην παρουσίαση της ομάδας: https://sway.office.com/tShgih5DRfJgMtYh

 

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *